REFERANDUM SONRASI İLK ZİYARET GAZİMİZE

Emet belediye başkanı Mustafa Koca Uludere de gazi olan uzman çavuş Mehmet Başer'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Belediye başkanı Mustafa Koca Emet Ömer fakı köyünden gazi olan   Uzman Çavuş Mehmet Başer’i ziyaret etti.

Gçen yıl Şırnak  Uludere de teröristlerle girdiği çatışma sonrası yaralanan ve özel ambulans uçakla Gatada tedavisi yapılan gazimize moral ziyaretinde bulunan belediye başkanı Mustafa Koca gazimizin sağlık durumun iyiye gitmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ömerfakı köyü muhtarı Ahmet Sezer ile birlikte köydeki evinde gazimizi ziyaret sonrası açıklama yapan belediye başkanı Mustafa Koca;”Referandum çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, belediyemiz sosyal projelerine devam ediyoruz. Bugünde vatan savunmasında bizler için gazi olan uzman çavuşumuzu ziyaret ettik. Kendilerinin sağlık durumunun iyiye gitmesi bizleri mutlu etti.  Yeni bir Türkiye’ye uyandığımız bugünde ilk ziyaretimizi ülkemiz için canı pahasına mücadele veren ve bu uğurda gazi olan güvenlik güçlerimiz mensuplarına yapmak istedik. Dün güçlü bir Evet diyerek ülkemizin tüm dünyaya karşı dik duruşunu gösterirken bugünde borçlarını asla ödeyemeyeceğiz güvenlik güçlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek istedik.

Allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun, ülkemize huzur versin. Onlara çok şey borçluyuz.”dedi.

Gazi Mehmet Başer’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye başkanı Mustafa Koca’ya teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN