TELEKOMDAN SONRA ELEKTRİKTE TAŞIMALI HİZMETE DÖNÜYOR

Emet ilçemizdeki OEDAŞ'ın abonelik işlemleri ve abonelerin elektrik ödemelerini yaptığı OEPSAŞ bölümü önümüzdeki günlerde Tavşanlı ya alınacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçemizdeki  OEDAŞ'ın abonelik işlemleri ve abonelerin elektrik ödemelerini yaptığı OEPSAŞ bölümü önümüzdeki günlerde Tavşanlı ya alınacağı öğrenildi.

Bu nedenle OEPSAŞ fatura tahsilatı işleri için ilçedeki bazı iş yerine fatura tahsilat yetkisi verilirken bu durum özellikle elektrik abonesi almak  yada iptal ettirmek isteyenlerin Tavşanlı ilçesine gitmek zorunda kalacağına  sebebiyet vereceği tartışılıyor.

i Bundan böyle Emet ilçesindeki tüm elektrik aboneliği alacaklar veya aboneliğini iptal ettirmek istediklerinde Tavşanlı ilçesine gitmek durumunda kalacaklar.

Yıllardır TELEKOM konusunda sıkıntılar yaşayan Emet liler şimdi aynı sıkıntıyı  OEPASAŞ da da yaşayacaklar.

Bu kurumların özelleştikten sonra vatandaşın hayatlarını kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştığı,yeterli hizmeti alamadıklarını ifade edne vatandaşlar,elektrikte yaşanacak bu sıkıntının bir an önce giderilmesi için parti ilçe ve il teşkilatını,milletvekillerini göreve davet ettiler.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN