EMET FAYDALI İCRAATLAR BEKLİYOR - A.Kadir Ekmekçioğlu

EMET FAYDALI İCRAATLAR BEKLİYOR


GÜNÜN SÖZÜ: Doğruyu söyleyen yedi köyden kovulurmuş.

Gazetecilik mesleği çok hassas olunması gereken mesleklerden birisidir. Birilerinin  veya bir siyasi görüşün temsilcisi değil büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Basın milletin müşterek sözüdür.Bende  44 yıllık gazetecilik mesleğimde büyük önderimizin bu sözünü kendime rehber edindim. Birilerini çıkar veya menfaatleri için paralı haber yapmadım.Zaten de onurla temsil ettiğim Anadolu Ajansı bu konuda çok hassastır.

24 temmuz basın bayramıydı. Bu günümüzde bizlerin bayramını kutlayan başta ilçe kaymakamız sayın Çiçek beye ve tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.Sayın Çiçek bizleri termal otelde sabah kahvaltıya davet etti. Kendilerine çok teşekkür ederim. Kahvaltıda kaymakam bey ilçedeki beş aylık çalışmalarından bahsetti.Yeni dönemde de neler yapacaklarını açık ve şeffaf olarak anlattı.İlçenin bakir durumdaki termal kaynaklarını daha verimli kullanma planlarını,ilçeye bir fizik tedavi merkezi ve bunun yanında termale bağlı seracılık,kadın ve sosyal yaşam merkezi yönündeki çalışmaları bizleri çok mutlu etti. Evvel Allah ve sonra siyasi iktidar ve sayın valimiz A.Hamdi Nayır’da kaymakamımıza destek verirse ki; vereceklerine de inancım çok İnşallah Emet kabuğunu kıracak ve gelişecektir.

Eğitme ve gençlere çok önem veren kaymakam Çiçek Emetspor kulübüne şahane bir tesis kazandırdı.Kutlarım.Umarın 1928 yılında kurulan ve Kütahya’nın en eski spor kulüplerinden olan Emet Gençlerbirliği spror kulübününde elinden tutacaktır.Kardeş her iki güzide spor kulübümüz gençlerimizi kötü alışkanlıklarından kurtaracaktır.

SEÇİME DOĞRU

Yerel seçim kazanı kaynamağa devam ediyor. Akpartiden aday adayı olacakların sayısı her geçen gün artıyor.İstanbuldanbir,Kütahya dan da bir hemşerimizin Akpartiden aday adayı olacağı duyumları var. Muhalefetten şimdilik bir ses yok.

Peki; kamu oyu nasıl bir başkan istiyor.Öncelikle ufku ve vizyonu geniş olacak.

Yeni ve ilçeye ekonomik katma değer sağlayacak projeler üretecek.Halkla ile iç içe,onlarla elbirliği ile çalışacak. Turizm konusunda akıllı yatırımları ve sağlık turizm merkezi olarak Emet’i ülke çapında markalaştıracak. Emet’in doğa ve tarihi zenginliklerini ön plana çıkaracak. Mahalle,cadde ve sokaklarının temizliğine önem verecek. Belediye imkanlarını olur olmaz işlere değil ciddi hizmetlerde kullanacak.Yıllardır çözülemeyen oto park ve trafik düzenlemesini kökten çözecek.Miadını tamamlamış alt yapıyı sil baştan yapacak.Milli ve manevi duygulara sahip çıkacak.Çalışmaları ile Emet’lilerin gururla,parmakla işte bu bizim belediye başkanımız dedirtecek. Emet’in tüm köyleri birlikte Emet olduğunu benimsemiş. Reklam için değil hizmet için yapacak bir belediye başkanı istiyor.

Değerli aday adayları halkın taleplerinin kendilerinde olup olmadığını ölçerek,biçerek bu meziyetler bende var diyerek meydana çıkmaları bence yapacakları en doğru iş.Ya sizler ne dersiniz sayın okuyucularım.

OKURLARIMDAN

Son aylarda yağan yağmurlarla birlikte başta köylerden elektrik arızaları şikayetleri geliyor. Bir çok vatandaş her yağmurdan sonra köylerde elektriklerin kesildiğini, gelip giden akımlardan dolayı evlerindeki elektrikli cihazlarının yandığını söylüyor. Doğrudur ile merkezinde de böyle şikayet var.Dün 15 dakika yağan sağanak yağmur sonucu devasa sel oluşturdu.Sebebi caddelerdeki sel mazgallarının geçmişte kapatılması. Bekarlar petrolden Tahsin İnce caddesindeki kanala da mazgal olmadığından sel suları cadden akıyor.Her iki konu yetililere duyurulur.

TEŞEKKÜR

İlçemizde yaşayan emekli emniyet mensubu sayın Necdet Kaçmaz Ankara Kızılcahamam ilçesindeki bir tapusunu THK nabağışladı.Sayın Necdet Kaçmaz’a bu değerli bağışından dolayı THK Emet şube başkanı olarak çok teşekkür ediyorum.

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!

30Kas

Heyecan Dorukta

19Kas