Güle Güle 2019 - A.Kadir Ekmekçioğlu

Güle Güle 2019


GÜNÜN SÖZÜ: Yıllar geçer,ömür biter.
Bir yılı daha acısıyla,sevinciyle geride bırakıyoruz.2019 yılı dünyamızda terör ve bir svaşlar yılı olarak.Çin nin Uygur Türklerimize vahşet ve eziyet yılı.Orta doğuda süper güçlerin petrol ve toprak kavgası ve akabinde yurtlarını terk etmek zorunda kalan milyonlarca insanın dramı.Ülkemizde uzun yıllardır devam eden hain örgütlerin masum ve güvenlik güçlermizi şehit ettikleri bğr yıl olarak belleklerimizde kalacaktır.Bu vesile ile terör mücadelesinde şehit olan asker ve polislerimize Allah dan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum.
2019 yılında ise ilçemizin portresini çıkarırsak;işsizlik bunn sev-bep olduğu göç devam etti.Yıllarca yapılacak denilen Emet-Tavşanlı,Emet-Çavdarhisar ve Emet-Simav ve henüz ihalesi dahi yapılamayan Emet-Gediz yolumuzun yapılması hayellerimiz bir türlü gerçekleşemedi.Vuslat İnşallah 2020 yılıdır.Dünya Bor rezevrinin büyük bölümüne sahip olan ilçemize söz verilen fakat Bandırma’ya yapılan Borkarbür bizi gerçekten üzmüştür.Bu üzüntülerin yanında iyi ve güzel işler de yapılmaya başlandı.
2019 de yerel seçimler yapıldı.Halkın iradesi ile yeni bir belediye başkanı göreve başladı.Bunun yanında yıllardır mülki idaremizin başı kaymakam Hasan Çiçek asli görevlerinin yanında ilçemizin Tahtalı ve Dereli bölgesinde olumlu ve güzel çalışmalara başladı.Yıllardır kaymakam ve belediye başkanı her nedense birlikte çalışamadılar.Mahalle muhtarlarımız da çok güzel bir birlik ve beraberlik içinde oldular.Özlediğimiz bu birliktelik 2019 da gerçekleşti.İnşallah nazar değmez ve kazanan Emet ilçemiz olur.
Yıllardır ilçemizin sorunlarında buarada yaşayan herkesin de bir sorumluluk alması düşüncesiyle yıllardır kurulmasını istediğimiz Kent konseyini maalesef kuramadık. Yıllardır Emet ve Hisarcık ilçelerinin orta alanında küçğk çaplı da olsa bir organize sanayi kuramadık.
İnşallah bu ve buna benzer yıllardır giderilemeyen sorunlarımız 2020 de giderilir.
SİZDE YAZINIZ
Sevgili okurlarım,değerli hemşehrilerim.Kısmet olursa haftaya yazacağım köşe yazımda 2020 yılından beklentilerimizi yazacağım.Bu nedenle her nerede olursa olsun tüm hemşehrilerimin ve siz okuyucularım isteklerini ve dilekleri yazacağım.Bunu ister özelden isterseniz de bu yazımın altına da yazarsanız sevirim.
Yeni yılda buluşmak dileğimle .
 

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 1

  • A.Emin Özaydın | 30 Aralık 2019 20:51

    Uzun yıllardan beri ilçemizin sorunlarını biz hemşehrilerinle paylaşmanın gayretinin bşlincinde olarak teşekkürlerimi sunar samimi gayretlerinin devam etmesi arzusuyla sevenlerinle birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar temenni ederim.

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Nis

Büyüklük Sizde Kalsın

06Nis

Bizede Bu yakışırdı

18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!