Niye Böyleyiz? - A.Kadir Ekmekçioğlu

Niye Böyleyiz?


GÜNÜ SÖZÜ: Kıskançlık hastalıkların en kötüsüdür. (HZ.ALİ)
Günümüzde ve toplumumuzda bir kıskançlık ve çekememezlik hastalığı var.İlçemiz için çalışan ve ilçemize kalıcı ve güzel eserler yapmak isteyen bürokratları,siyasetçileri,kurum ve kuruluşları ve bireyleri bilir bilmez,olur olmaz eleştiri ve şikayetlerde buluyoruz.Tabiri caiz ise ağzı olan herkes konuşuyor.Böyle olunca da Emet ilçemizde gelişemiyor.Aksine her geçen yıl geriye gidiyoruz.Kıskançlık acizliğin isyanıdır.Son yıllarda ilçeden göçler ve her geçen gün ilçede kiralık işyeri sayısı artıyor.
Bu kronik kıskançlık,çekememezlik hastalıklarından kurtulmalıyız.Aksine bir,birimizi sevmeliyiz.Güzel işler yapanlara destek olmalıyız.Yıllardır Gaziemet gazetesi olarak ilçemizin sorunlarını haber yaptık.Köşe yazılarımızda ilçemize faydalı olanları takdir ettik.Lakin bazıları bizleri yandaş veya yağcılıkla itham etmişlerdir.Hiç önemli değil.Gaziemet gazetesi ve gazeteciler doğru bildiğimiz yoldan asla taviz vermeyeceğimi herkesin bilmesini istiyoruz.
Bazıları layık olmadığı ve taşıyamayacakları makamlara geldiklerinde kendilerini yükseklerde görmeye,her şeyi ve herkesi eleştirmeyi bir marifet olarak görüyorlar.İşte bunlara şunu hatırlatmak istiyorum.Yolunuz yanlış.Diyojen’nın dediği gibi gölge etme ihsan eylemem.
Parayla satın alınamayan beş şey vardır.1-)Görgü,2) Ahlak,3) Saygı ve değerlilik,4) Karakter 5) Güvenilirlilik.
TEBRİK EDİYORUM
Hemşerimiz İ.Hakkı Uygun sayın cumhurbaşkanımız  R.Tayyip Erdoğan’nın imzaladığı kararname ile Ticaret bakanlığında açık bulunan Kütahya il Ticaret müdürlüğüne atanmışlardır.Değerli müdürümüz sayın İ.Hakkı Uygun’u tebrik eder,başarılarının da devamını diliyorum.
ACI ÜSTÜNE ACI
Suriye ve Libya da görev yapan askerlerimizden son günlerde acı haberler alıyoruz.Buralarda şehit olan tüm askerlerimize Allah dan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.Ayrıca ilçemiz Köprücek köyünden Uz.Çvş. Veli Özsoy hain saldırı sonucu yaralanmıştır.24 yaşındaki gazimizin sağlık durumunda  şükürler olsun hayati tehlikesi yok.Tedavi amaçlı GATA hastanesine kaldırılmıştır.Veli Özsoy’a ve onun gibi olan tüm askerlerimize geçmiş olsun diyor, Allah dan acil şifalar diliyorum

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Şub

Emet Gündemi

27Oca

Acı Gerçekler

14Ara

Körükçüler!

30Kas

Heyecan Dorukta

19Kas