ÖNCE EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ -

ÖNCE EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ


ANA MUHALEFETTEN BİŞEY OLMAZ

 

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan CHP kurultayından çıkan sonuç: “Biz ana muhalefetiz. Ne bir adım öne ne,  bir adım geriye gideriz. Biz buyuz yüceTürk milleti. Bizi böyle kabul ettiniz. Bize hepinizoy verseniz de biz değişmeyiz.”

Vallahi helal olsun. Bu kafayla ortalama yüzde 25’likbir oy oranına sahipler. Ha şu,ha bu genel başkan seçilmiş hiç önemli değil. İşte hal böyle olunca bir adım öteye gidilmez.

 

 

BELEDİYE ÇALIŞMALARI

 

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca’ı sosyalmedya ve gazetelerden takip ediyorum. Songünlerdeki paylaşımları ve gazetelerdeki haberlerden son günlerde çalışmalara ağırlıkverildiğini izliyorum. Tam anlamıyla neleryapıldığına dair bir fikrim yok ama haberlere bakılırsa güzel çalışmalar yapıldığını düşünüyorum.

Yaklaşık 11 bin civarında nüfusa sahip Emet’te yapılacak en küçük bir çalışma dahi önemlidir.

Neler yapıldı, neler yapılacak?Siz Emetliler kısaca memnun musunuz? Bu şirin ilçenin içerisinde eleştiren de var, memnun olanlarda. Bence önemli olan kıymet bilmek. Eğer yapılanlardan memnun değilseniz ama takdir ediyorsanız bu süper. Eğer memnunsanız ve takdir etmiyorsanız bu düşündürücüdür.

Kim bilir kaçınız belki beni anlamadı. Kim bilir kaçınız “ya haklı diyor” dedi. Elbette görüş ayrılığı vardır. Fakat ne olursa olsun düşünceler, elbirliğine ve sıkı sıkı bağlanmaya ihtiyacınız var. Siyasi görüş ayrılığı ayrı, fakat elbirliği ve gönül birlikteliği önemli. Ben inanıyorum ki elbirliği ve gönül birlikteliği olursa Emet, “harika Emet” olur. Haydi Emetliler var mısınız Emet’te harikalar yaratmaya…

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
07Mar

NEDEN OLMASIN

28Şub

BİLİYOR MUSUN?

17Şub

ARKADAŞLIK VE DOSTLUK

07Şub

ÖNCE EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ

31Oca