4 SENE DİNLEDİLER,ŞİMDİ YAZILI VE SÖZLÜ SINAV YAPMADA? - Ercan Kolku

4 SENE DİNLEDİLER,ŞİMDİ YAZILI VE SÖZLÜ SINAV YAPMADA?


Kütahya  Merkez Yumaklı köyü… Sadece 17 nüfusa sahip.İl genel meclisimiz kararı ile il özel idaresi  imkanları ile bu köye tam 9 km asfalt yapıldı… 1 Milyona malolan yol ile 10 hanesi bulunan köyde hane başı devlet 100 bin tl para harcadı…

                Bu açıklamalar il genel meclisi başkanı sayın Musa Yılmaz’a ait… Takdire şayan bir hizmet…Zira vatandaşımız her nerede olursa olsun,ne tür zor coğrayada yaşarsa yaşasın,devletimizin hizmet götürmek görevi…

                Emet Göncek köyü.Emete 15 km… 100 hane  284 nüfusa sahip bir köy.Hergün 3 servisin girdiği köyde 15-20 çocuğumuz yaz kış demeden o zorlu yolda eğitim mücadelesi veriyor.

Yeniceköy yol ayrımına kadar asfalt olan köye ulaşmak için 3 km lik bir mesafe var… Ama bu 3 km’lik mesafede, arizona çölleri, yada dik karadeniz kıyıları gibi zor bir yolda köye ulaşmaya çalışıyorsunuz.Ormanlık ve engebeli arazide  yönünü bulmaya çalışan oryantiring yarışçıları gibi köye ulaşmak beceri  istiyor.

Şimdi 17 nüfusa asfalt hizmeti götürmekle övünen il genel meclisi, iktidar partisi ve dahi milletvekilleri ; 284 vatandaşın yaşadığı 100 hanelik bir köyün 3 km ‘lik yolunu neden medeni bir hale getirmez? Varmı bunun mantıklı  bir açıklaması.

17 kişinin yaşadığı köye 9 km yol yapmakla övünenlere sormazlar mı i,iyide 284 kişinin yaşadığı ve sadece 3 km yolu düzelteceğiniz köyü nasıl göremezsiniz?Görmenizi engelleyen nedir?

                Başta  Kütahya Valimiz sayın Ahmet Hamdi Nayir, İl genel meclisi başkanı sayın Musa Yılmaz olmak üzere iktidar partisi il ilçe teşkilatları bu ayıbı en kısa sürede gidermelidir.

                Programda yok, seneye inşallah lafları bir anlam  ifade etmeyecek olup, örtülü ödenek,üstü açık kalmış ödenek!  Ordan kırpıp burdan eklemek metotlar ile neler neler yapılabildiğini yazmamıza gerek varmı?

 

                               4 SENE DİNLEDİLER,ŞİMDİ YAZILI VE SÖZLÜ SINAV YAPMADA?

Hafta sonu AK parti Kütahya Milletvekillerimizin  4’üde çeşitli etkinlikler nedeniyle ilçemizdeydiler.Hatta Vali Nayir, İl genel meclisi başkanı Musa Yılmaz,İl başkanı Ali Çetinbaşınd ahafta sonu  Emet’te çeşitli etkinliklere katıldılar.

İshak Gazel Hisarcık parti bina  açılışı sonrası,Ahmet Tan ve Şükrü Nazlı  Kabaklar fidan dikim törenleri, kick boks müsabakaları için ve Kavuncu Kick boks finalleri için Emet ileçmizdeydiler.

Ak parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel Hisarcık parti  bina açılışı sonrası uğradığı ilçemizde ayaküstü STK’ları dinledi!( Sayın Gazel ile sayın Tan’ın içeye gelişleri bene çok daha önemli.Zira kendilerini çok az ilçemizde görebiliyoruz.)Gazel İlçe ziyaretinde zamanın darlığı nedeniyle  kısa süre stkları dinledi.

Bu kısa ziyaret stk ları pek memnun etmesede, işin daha ilginci bence ziyaretin basına ilçe sorunlarını dinledi diye geçmesidir. Yahu kardeşim seçimler yapılalı 4 yıl oldu.Hala  Emet’in ne sorunu var diye dinlemede kalıyorsak, çok ciddi  hatalar var demektir. Zaten seçim öncesi  bolca dinleyip çözecekleri vaadinde bulunmadılar mı?

                Es keza partililer ve stklar,vatandaşlarda diğer vekilleride gördükçe hala sorunlarını anlatmaya devam ettiler.

Ama yanlış yapıyoruz.Şimdi konuşma dert anlama değil, 4 yılın ve dahi 16 yılın hesabını sorma zamanıdır. Büyük sınav yaklaşırken vekillerden yazılı ve sözlü mülakatlar,performans ödevleriisteyip  not verme zamanıdır.Emette partiler ve stklar yıllardır derslerini çalışıyor.Bakalım yetkililer bunun karşılığında neler yaptılar?

                              

TEŞEKKÜRLER TERMAL RESORT

 

                Kick boks şampiyonasına 2. Defa ev sahipliği yapan Emet termal resort ilçe tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Şampiyona kapsamında 170 sporcu Emet ilçesindeydi. Gençlik spor il müdürlüğü, Milletvekilleri  etkinlikler ekatılırken, özellikle gençler müsabakalara ilgi gösterdi.

                Başta otel müdürü Ramazan Sezer, organizatörler değerli abimiz Ahmet Arabacı ve Fatma Çakır olmak üzere Emeği geçenlere teşekkür ederken, nacizane bir fikrimizide belirtmek istiyoruz.

                Müsabalarda final maçlarını 3-4 maç,  gala  biçiminde ve halkıda aşağı indirecek  müzik organizasyonları ile desteklersek,daha  yoğun bir katılım olacağını düşünüyoruz.

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Şub
28Oca

Muhtarlar Emet Survivor'da

17Oca
17Ara
29Kas