KLAVYE ŞOVMENLERİNE 24 SAAT CEVİZDEREDE NÖBET YAZACAKSIN - Ercan Kolku

KLAVYE ŞOVMENLERİNE 24 SAAT CEVİZDEREDE NÖBET YAZACAKSIN


Hayatında bırakın şehitlik ziyareti, ölmüş ebesinin dedesinin mezarına gidip bir Fatiha okumamış dürzüler,sahte hesaplarla  internette cevizdere üzerinden ahkam kesiyorlar.Hiç bilmediğimiz sayfalarda hiç tanımadığımız çoğuda sahte hesaplarla insanlar Emetin,cevizderenin neresi olduğunu bilmeden  yazıp çiziyor.Sağduyulu insanlarımız ise olayı anlamaya,öğrenmeye çalışıyor.

                Komik olan her şeyden bihaber bu zatlar,Milli mücadelede düşmana bakraç bakraç yemek taşıyan, çalgılı çengili,hayvan çevirmeli ziyafetler  verilen yerleri bilmeden,  düşmana Emet deresini,cevizderesini dar eden  kahramanların  memleketini karalamaya kalkıyor.

                 Evet, Cevizdere anma programında bir yanlış,bir eksik vardır. Ama bu bilinçli yapılan bir sabote değil, sehven yapılan  bir hatadır.Olmaması gereken büyük bir hatadır. Ancak toplumsal  linci gerektirecek havaya sokmak memlekete,şehitlerimize ve  ülkemize yapılan daha büyük bir hatadır.

Yapılan yanlışlığı hakaret etmeden, eleştiren, olmaması gerek diye tepki gösteren ve yazıp çizen vatandaşlarımıza saygı duyuyoruz. Elbette tepkilerini hassasiyetlerini dile getirecekler.Bu gayet normal. Ama ona buna küfrederek,buradan  yola çıkarak  Emete,Emetliye,Kütahyaya Türk milletine hakarete varacak yorumlar yapanların alayının Allah belasın versin. Versinde  savcılığımızda gereğini yapsın.

                1985 yılında sembolik olarak yapılan anıtımızda ,sembolik mezarlarımızla gelecek kuşaklar tarihimizi öğretilmeye  çalışılıyor. Bu mevkide  ve dahi savaşın geçtiği geniş coğrafyada geçmişten bugüne Kaymakamlık,belediye,orman, kime vazife düşerse seve seve yapıyor. Ecdad derneğimizin önderliğinde, Günlüce köyü muhtarlığımızını gayretleri ile cevizderemiz her geçen gün gelişiyor.Ama bundan bihaber şahıslar, kutsal yerlerin varlığını, bir türküden öğreniveriyor…

                Olayın ne olduğunu, nasıl geliştiğini, neler yaşandığını bilmeden yarım dakikalık görüntülerle sanki  mezarlıkta,şehitlikte kına gecesi düzenlenmiş algısı yaratmak isteyen angutlar  ve bu görüntüleri tüm programı değilde  45 saniyelik görüntüyü kesip  servis etmekle adam olduğunu sanan liboşları sırayla Cevizdere şehitliğinde2 4’er saat nöbet tutturmak lazım… Nöbet tutsunki  24 saat ben ne yaptım diye bol bol düşünsün.Klavye ile vatan kurtarılmayacağını öğrensin.

 

                BU SATIRLARDA LAFTAN ANLAMAYIP,ARGOYU SEVENLERE!

                 Sahte hesaplarla ona buna görüntü servis eden  şerefsiz.O yayınladığın görüntülerdeki folklör ekibindeki çocuklar hepimizin çocuğu… 12 13 yaşında …    Öğrendikleri kareografiyi  en iyi şekilde yapma derdinde. Aileleri ise  kahraman köylerinin adını duyurma, çocuklarının yaşıtları arasında öne çıkıp, kendi özgüvenlerini kazanma adına haklı gururunu yaşarken piçin biri çıkacak sanal alemde   birkaç günlük  adını duyurmaya çalışacak. Yok öyle ucuz kahramanlık

Ya alkol alarak yada  sosyal medyada bunları yazarken,bir diğer açtığı internet sayfasında porno izleyip, özel mesajlardan milletin karısına kızına sarkmaya çalışacak karakterde şerefsizlerle kurtulmadı bu vatan… Hele klavye başında yazıp çizmekle, hiç kurtulmadı. … Kim veya kimse bu piçler bulunmalı.Sahte hesaplarla delikanlılık olmayacağı anlatılmalı.

                Affınıza sığınıyorum. Bu klavye   soytarıları,internet üzerinde çoğuda sahte hesaplarla ona buna çatarak hakaret ederek   sözde vatansever,mlliyetçi,halkçı olarak mastürbasyon yapmış olup kendilerini tatmin etmek için koca bir ilçeyi, insanlarımızı karalayacaklar ve cezasız kalacaklar öylemi?

                Bulun bu itleri…  Bulun ve kendilerinden daha akıllı telefonlarını ,o klavyeyi alıp, hatta fareyi de alıp,,,,,

                Koyunlarına sokun!!!

 

                SATIR ARALARI…

  • Tüm parti başkan veya temsilcilerimizin, oda ve stk başkanlarımızın ortak basın açıklaması   güzel bir eylemdi.Zira memleketi su bastıysa, yok yağmur kanalı tıkandı,yok yol yamuktu, yok oraya evmi yapılır diye tartışılmaz.Önce seli ve vereceği zararı bertaraf edersin,sonra oturur, sonrası için tedbirini alırsın.
  • 3 Eylülde o kadar yoğun programlar  ve o kadar çok insan emek verdiki..Hepsi erik dalının gevrekliğine  kaynadı gitti.
  • Günlüce köyü muhtarı istifa etmeli diyenlerde çıktı. Günlücemizi dev bayraklarla donatan, çalışma gayret ve milliyetçiliği sorgulanamayacak bir muhtar, sehven yapılacak bir hata için istifamı edecek?Ekonomik  vatan haini olup halk bankasından gece dolar almadı,fetocu olup, darbe yapmadı… Geçin bunları.
  • Neyse çıkarcı  ,sanalcı , sahte hesaplı korkak yavşakların geçmişlerine geleceklerine lanet, şehitlerimizin aziz ruhlarına birer Fatiha okuyarak makalemizi bitirelim…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
06Nis

21 GÜN KONUŞURUZ!

18Şub
28Oca

Muhtarlar Emet Survivor'da

17Oca
17Ara