KRİPTO AK PARTİLİLER DERHAL TEMİZLENMELİDİR - Yunus Daşdemir

KRİPTO AK PARTİLİLER DERHAL TEMİZLENMELİDİR


Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiç bir dava başarıya ulaşamaz,Ancak tüm bunları yapacak takiyeden uzak samimi insanlarla yürümek elzemdir.Ak Parti Kendi içinde var olan Kriptoları muhakkak temizlemek zorundadır.

 

Son seçimlerde Meydanlarda bayrak sallayıp Ak Partili görünen ancak nereye hizmet ettiği gün gibi aşikar olan bir çok takiyeci halan aktiftir. Bu insanlar deşifre olmamak için çeşitli kuruluşlara üye olmuşlar ve yapılan hemen her etkinlikte ülkemizde ön plana çıkarak ben dava adamıyım edebiyatı yapmaya çalışsada toplum bunların geçmişini çok iyi bilmektedir. Peki bu insanlara neden dokunulmuyor.

 

Neden Geçmişi belli olan ve İktidar partisine güç kaybettirdiği gün gibi ortada olan bu takiyecilere dokunulmuyor. İşte burası tam bir muamma. Beyler referandum bitmiştir. Referundumda Recep Tayyip Erdoğan kendi oyunu almıştır.

 

Görünen net bir gerçek vardır. Ak Parti edebiyatı yapan ama davayla hiç alakası olmayan şovmenlere acil müdahale edilmesse Ak Parti için gelecek aydınlık değildir. Toplum açıkça Recep Tayyip Erdoğan'a mesajını vermiştir. Farklı kuruluşlara veya partiye üye olarak kendilerini gizleyen ve parti içinde bulunan FETÖ sempatizanı ruh hastalarının hakkında işlem yapılmamasından rahatsız olduğunu açıkça liderlerine bu seçimle şikayet etmiştir.

 

Suratlarından şer akan ve her ortamda çok net belli olan bu kriptoların hakkında acil olarak gereken yapılmalıdır. Geçmişinde ne olduğu çok net belli olan bu zatı muhteremlerin meydanlarda bayrak sallayıp nutuk atmasına aldanırsak ülkemiz çok daha zora girer. Asıl olan en az Terör Örgütü ele başı kadar tehlikeli olan bu kriptoların bir an evvel Ak Parti ile alakalarının sorgusuz sualsiz,refaranssız el çektirilmesidir. Birilerinin ricasıyla veya kendilerini deşifre etmemek için kullandıkları farklı oluşumların desteğiyle ben dokunulmam diyenlerin asıl yüzleri ortaya çıkarılmalı ve gereği yapılmalıdır. 15 Temmuz edebiyatı yapan bir çok onursuz şahsiyetin aslında 15 temmuzda ellerini ovuşturanların uşağı olduğunu unutursak Şehitlerimize ihanet etmiş oluruz. Sözün Özü Referandum bitmiştir. Hedeflenen zafer istisnasız kazanılmıştır.

 

TAKİYECİLER Ancak Mutlaka Ak Parti kendi içindeki kriptoları tamamen temizlemelidir.Bu operasyonu yapmak için Cesaret, yüreklilik, atılganlık Recep Tayyip Erdoğan'da Mevcuttur.

Kalın sağlıcakla

 

 

 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
17Haz

Emet Geç Kalmamalı!

09Oca
17Ara

Cep Derdi Milleti Gerdi

28Kas
22Kas

Terazi Dengesiz, Memleket Eğersiz