KURT KAPANI' FİLM ÇEKİMLERİ EMET'TE YAPILACAK

Sinema teknik ekibi ve film oyuncularından Yusuf Atala Emet belediye başkanı Mustafa Koca'yı makamında ziyaret ederek başta Yeniceköy Tahtalı mevkii olmak üzere Emet'te çekilecek film için lojistik destek talebinde bulundu. Emet ilçesine sıkça gelerek termal tesislerde kaldıklarını ifade eden Atala, Emet ilçesinde film çekimleri için doğal set ortamlarının zengiliğine dikkat, Kurt kapanı filmi için Ağustos başında çekimlere başlayacaklarını belirtti. Belediye başkanı Mustafa Koca'da Emet'in tanıtımı için her tür etkinliğe gerekli desteği sağladıklarını ifade ederek 'Sinema filmlerinde yöremizin,doğal güzelliklerimiz ve kaynaklarımızın yer alması mutlaka etkin bir tanıtıma fayda sağlayacaktır.Halen ülkemizde dizi veya film çekimleri ile ünlenmiş bir çok kasabamız bulunmaktadır. Emet ilçemizde de ilk defa gerçekleştirilecke olan film çekimleri için belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Sinema teknik ekibi ve film oyuncularından Yusuf Atala Emet belediye başkanı Mustafa Koca’yı makamında ziyaret ederek başta Yeniceköy Tahtalı mevkii olmak üzere Emet’te çekilecek film için lojistik destek talebinde bulundu.

            Emet ilçesine sıkça gelerek termal tesislerde kaldıklarını ifade eden Atala, Emet ilçesinde film çekimleri için doğal set ortamlarının zengiliğine dikkat, Kurt kapanı filmi için Ağustos başında çekimlere başlayacaklarını belirtti.

            Belediye başkanı Mustafa Koca’da Emet’in  tanıtımı için  her tür  etkinliğe  gerekli desteği sağladıklarını ifade ederek; “Sinema filmlerinde yöremizin,doğal güzelliklerimiz ve kaynaklarımızın yer alması  mutlaka etkin bir tanıtıma fayda sağlayacaktır.Halen ülkemizde dizi veya film çekimleri ile ünlenmiş bir çok kasabamız bulunmaktadır. Emet ilçemizde de ilk defa gerçekleştirilecke olan film çekimleri için belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN