ZEYTİN DALI HAREKATI BÖLGEDE VAR OLDUĞUMUZUN GÖSTERGESİDİR

BBP Emet ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu Zeytindalı harekatının ülkemizin kararlılılığını tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Büyük birlik partisi ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu Zeytin dalı harekatı ile ülkemizin bölgede bulunma kararlılığını tüm dünyaya gösterdğini söyledi.Tanrıkulu2nun konu ile ilgili basın açıklaması şöyle;

"PKK/YPG/PYD ne derseniz deyin ama bu bölücü terörist yapılanmanın en başından beri Suriye'nin kuzeyinde ABD'nin desteğiyle alan açmaya ve bölgeye yerleşmeye çalıştığı gözle görülür bir gerçekti.

 

Suriye'nin içinde bulunduğu durumdan da istifade eden bu illegal yapılanmalar tüm uyarılarımıza karşın, Ülkemiz üzerinde ve sınırlarımızda şer odaklarının ortaya koyduğu oyun ve tuzaklar ile tehdit oluşturmaya devam etmişlerdir.Bu durum Ülkemizin bu unsurlara karşı yaptığı "Zeytin Dalı Harekatı'nı " yerinde ve zorunlu kılmıştır.

 

 Zeytin Dalı Harekatı ile Bölgede Ülkemizi yok saymaya çalışan hain ve emperyalist güçlere karşı, Türkiye'nin sabrının tükendiği noktaya gelindiğinde  ciddiyet, kararlılık ve gücüyle bölgede var olduğunu ve de olacağını; Ülkemizin kabul etmeyeceği hiçbir planın ya da projenin de bölgemizde uygulanamayacağını göstermiş olduk.

 

Bu Harekat Afrin ile sınırlı kalmamalıdır. Sınırlarımızda, Bölgemizde Egemenliğimizi, Mazlum halkı tehdit eden aynı yapılanmaların kol gezdiği stratejik öneme de sahip Menbiç ve Sincar ile de devam etmelidir.

 

Bizler Millet olarak, Devlet olarak uyanık olmak zorundayız.Bizler Tarihimizde olduğu gibi Ülkemizi ve Milletimizi tehdit eden dahili ve harici tüm hain ve düşmanlara karşı Devletimizin, Kahraman Askerlerimizin yanında canımızla, dualarımızla olduğumuz müddetçe hain emeller amacına ulaşamayacaktır.

 

 ALLAH(C.C.) Devletimizin bekâsına, Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne tuzak kuranların oyun ve tuzaklarını başlarına geçirsin.Devletimizi, Milletimizi, Kahraman Ordumuzu korusun, yar ve yardımcısı olsun.Seferlerimize Zaferler nasip eylesin."

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN