KÜTAHYA BASIN CAMİASI EMET'TE BULUŞTU

Kütahya'da görev yapan basın mensupları, Gazeteciler Cemiyeti ve Emet Termal Kaplıca Tedavi Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği iftarda Emet'te bir araya geldiler.

PAYLAŞ

GAZETECİLER EMET TERMAL’DE BULUŞTU

Kütahya’da görev yapan basın mensupları, Gazeteciler Cemiyeti ve Emet Termal Kaplıca Tedavi Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği iftarda Emet’te bir araya geldiler.

Emet Termal Kaplıca Tedavi Merkezinde gerçekleşen iftar programına, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Emet Termal Kaplıca Tedavi Merkezi İşletme Müdür Vekili Ramazan Sezer , Emet Garnizon Komutanı Murat Kılıçaslan , Emet ilçe Emniyet Müdürü Gökhan Yıldırım, gazeteciler ve aileleri katıldı.

BÖLGENİN KALKINMASI SAĞLIK

TURİZMİ İLE MÜMKÜNDÜR

Gazeteciler cemiyeti ile birlikte düzenledikleri iftar programıyla basın mensupları ile bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Emet Termal Kaplıca Tedavi Merkezi İşletme Müdür Vekili Ramazan Sezer; Bu anlamlı davete katılıp aynı sofranın etrafında bir araya gelen tüm konuklara şükranlarımı sunuyorum. Kütahya’nın ve Emet ilçemizin kalkınma yolu kaplıca turizminden geçmektedir. Turizm adeta bacasız bir fabrika gibidir. Buradan bütün yetkililere sesleniyorum. Sağlık turizmine yatırım yapmak isteyen firmalara irtibata geçilmeli ve gerekli kolaylıklar kendilerine sağlanmalıdır. Bölgemizin turizmden başka kalkınma ihtimali yoktur. Turizmin olduğu yerde sosyal hayatın yoğun bir şekilde yaşanacağı aşikardır. İlçemize gelen doktorlar, eğitimciler ve diğer meslek gruplarında görev yapanların ilçemizde daha uzun süreli ikamet etmesi bununla mümkün olacaktır. İlçemizde ve bölgemizde yaşanan başta yol sorunu olmak üzere diğer bütün sorunlar bu sayede yok olacak veya azalacaktır. Biz Karaderili şirketler grubu olarak sağlık turizmine Emet Termal otelden başlayarak şimdi de Yalova ilimiz de sağlık turizmine yatırım yapmaktayız. Yaklaşık 2000 yatak kapasiteli tesisimizin 10 bin m2lik alanını Kaplıca tedavi merkezine ayırmış bulunmaktayız. Emet ilçemizde Emet Termal Otel olarak sevkli hasta kabulüne başlamış bulunmaktayız. Tesisimizde bu güne kadar yüzlerce hastayı tedavi etmenin haklı sevincini yaşıyoruz.”dedi.

TÜM GAZETECİLER OLARAK BİZ BİR AİLEYİZ

İftar programında konuşan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, yönetim ile birlikte göreve geldikleri kısa süre içinde öncelikli çalışmalarının, gazetecilerin sosyal yaşamlarında kolaylık sağlamak ve sürekli bir araya gelerek bir aile bağı oluşturmak olduğunu ifade etti. Bu bağlamda bugünde Emet ilçesinde gazeteciler ve aileleri ile birlikte bir araya geldiklerini söyleyen Sağlam ; “ Bugün burada bizleri misafir eden Emet Termal Kaplıca Tedavi Merkezi yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Cemiyet olarak öncelikli hedefimiz, sürekli bir araya gelerek hem sorunlarımızı yüz yüze görüşerek çözüm bulmak hem de beraberce ailelerimiz ile birlikte güzel vakit geçirmektir. Bu hedef ile ilk olarak Kütahya’nın tarihine ışık tutan güzide sokaklarımızdan germiyan sokağında, bir konak’ta cemiyetimizin ilk binasının açılışını gerçekleştirdik. Hafta içinde de bu tarih kokan sokağımızda düzenlediğimiz iftar ile gazeteci arkadaşlarımızla birlikte olduk. Bugünde burada bölgemizin güzide otellerinden olan Emet Termal Kaplıca Merkezinde iftar yapıyoruz. Önümüzdeki haftada bir diğer ilçemiz Simav’da gazeteci arkadaşlarımızla buluşacağız. Sosyal etkinliklerimiz ramazan ayı sonrasında da devam edecektir.

İftar Programının ardından, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Emet Termal Kaplıca Tedavi Merkezi İşletme Müdür Vekili Ramazan Sezer’e gazeteciler cemiyeti adına bir plaket takdim etti. Emet Termal Kaplıca Tedavi Merkezi İşletme Müdür Vekili Ramazan Sezer’de başkan Erkan Sağlam ve tüm gazetecilere günün anısına üzerlerinde isimleri yazılı çini tabak hediye etti. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Emet ilçesinde görev yapan Gaziemet gazetesi sahibi Mehmet Akın,AA muhabiri A.Kadir Ekmekçioğlu,DHA muhabiri Ercan Kolku’ya birer hediye takdim ederek, misafirperverlikleri için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN