Kütahya

Kütahya Haberleri

İsmail YK konseri canlı yayınla Kütahya’nın Sesi’nde

3 Eylül Gazi Emet’in kurtuluşu Bor Termal ve Turizm festivalinde İsmail YK Konserinde Kütahya’nın Sesi Gazetemizde Canlı Yayındaydı

KÜTAHYA'YA 2. BİR ÜNİVERSİTE OLARAK SAĞLIK ÜNİVERSİTESİ MECLİSE SUNULDU

4 Milletvekilinin ortak  imzası ile basına servis edilen habere göre Sağlık  Ünivesitesi adı altında yeni bir üniversite kurulmasını içeren teklifininde yer aldığı hükümet tasarısının meclise sunulduğu ifade edildi..

KÜTAHYA İYİ PARTİDEN ESKİŞEHİR KÜTAHYA AÇIKLAMASI

İyi parti Kütahya İl başkanı Hürdoğan Çelik Ak parti il başkanı Ali Çetinbaş'ın Eskişehir açıklamalarını eleştiren bir basın açıklaması yaptı.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇETİNBAŞ ESKİŞEHİR GÜNDEMİNDE

Sosyal medya üzerinden yayın yapan bir sitenin konuğu olan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ‘Kütahya’nın gelişmediği yönünde eleştiriler var?’ sorusuna verdiği cevaplarla Eskişehir gündemine oturdu.

KÜTAHYA BÖLGESİNDE EN GERİ KALMIŞ İLDİR

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz parti binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Şahbaz yaptığı açıklamada Kütahya’nın büyük bir zenginlik içinde olduğunu ancak bu zenginlikten yararlanamadığını ifade etti.

KÜTAHYADA 2 MİLYON TL'LİK AT DOPİNGİ ELE GEÇİRİLDİ

Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyon ile kaçak yollardan ülkeye sokularak piyasaya sürülmek istenen yaklaşık piyasa değeri 2 milyon TL olan 177 adet at dopingi ele geçirildi.

VAHDETSÜT KAYYUMLA BÜYÜDÜ

Kayyum atanan Vahdet süt ürünleri , 1 yılda üretimden personel sayısına, araç filosundan şube sayısına kadar birçok alan büyüme sağlayarak, aylık cirosunu 700 bin liradan 2 milyon lira seviyelerine çıkarmayı başardı.

KÜTAHYA GENELİ OKULLARA 299 GEÇİCİ İŞÇİ ALINIYOR

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Toplum Yararına Program kapsamında 299 geçici işçi istihdam edilecek.

NÜFUS İL MÜDÜRLÜĞÜ UYARIYOR

Kütahaya Nüfus il müdürlüğü e-devletten çıkarılıp sunulan nüfus örneklerinin kabul edilmesinin yasal zorunluluk olduğunu açıkladı.

ALTINTAŞTA PKK PROPAGANDA İDDİASI HALKI GERDİ

Altıntaş ilçesinde, Güneydoğu Anadolu illerinden baraj inşaatında çalışmak amacıyla gelen bazı kişilerin terör örgütü PKK propagandası yaptığı iddiası üzerine ilçede gerginlik yaşandı

AİZANOİDE SENFONİK GECE

ÇOCUKLARDNA JANDARMAYA ZİYARET

Simav Kaymakamlığının "Toplumsal Dayanışma Projesi" kapsamında, öksüz, yetim ve bölünmüş aile çocuklarından oluşan 20 öğrenci Kütahya İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

KÜTAHYA 1 MAYISA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Dünyada ilk toplu iş sözleşmesinin yapıldığı Kütahya 1 Mayıs işçi bayramına ev sahipliği yaptı.

ŞEHİT POLİSİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit polisimiz Kütahyada son yolculuğuna uğurlandı.

KÜTAHYAY ŞEHİT POLİS ATEŞİ DÜŞTÜ

KÜTAHYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

KÜTAHYA YEREL BASINI KÜLTÜR BAKANIYLA BULUŞTU

Bakan Avcı ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu Kütahya’nın sorunları ile ilgili bir görüş alışverişinde bulundu

KÜTAHYA KENT KONSEYİ TOPLANDI

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi 2017 yılı Olağan Genel Kurulunun ardından ilk toplantısını yaparak görev dağılımı gerçekleştirdi. Toplantı izlenecek yol haritası ve projeler ele alındı

KÜTAHYADA KISA VADELİ SİGORTALAR EĞİTİMİ

Kısa Vadeli Sigortalar Eğitimi Kütahya'da Başladı

1’İ EMET’TE OLMAK ÜZEREKÜTAHYADA 12 BAL ORMANI

Kütahyada Domaniç’te 1 adet, Emet’te 1 adet, Gediz’de 2 adet, Kütahya’da 5 adet, Simav’da 2 adet ve Tavşanlı’da 1 adet olmak üzere toplam 12 adet bal ormanı oluşturuldu.

Toplam 35 haber.