102'inci kurtuluş yılında 102 öğrenciye hediye çeki

Emet Gençlik Derneği Gazi Emet'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılında 102 öğrenciye 300'er liralık kırtasiye hediye çeki dağıttı.

PAYLAŞ

Ayrıca dernek ilçede 8. Sınıf öğrencilerinin yıl boyunca yapılacak 3 deneme sınavı masraflarını da karşılama kararı aldı.

ANLAMLI KAMPANYA
Emet in kurtuluşunun 102. Yılında Emet’te faaliyet gösteren gençlik derneği anlamlı bir kampanyaya imza attı. Okulların açılmasına kısa bir süre kala ilçedeki kırtasiyelerle de anlaşma yapan dernek, 102öğrenciye 300’er liralık hediye çeki verdi.

OKUL YÖNETİCİLERİNE TESLİM EDİLDİ
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Emet Gençlik Derneği başkanı Ahmet Pasafçıoğlu şunları söyledi;

“ Yönetim Kurulu olarak,30 Ağustos büyük zaferimizin 102. yılı için Emet genelinde 8. Sınıf öğrencilerimizin yıl boyunca yapılacak 3 deneme sınavlarını karşılama kararı aldık. Ayrıca yine yönetim kurulumuzca karar alarak Gazi Emet’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Gurur yılı münasebetiyle ilçemizdeki kırtasiye esnaflarımızla işbirliğine de giderek 102 öğrencimize 300’er TL’lik kırtasiye desteğinde bulunacağız. Bu çeklerin bir kısmı kırtasiye esnaflarımız bir kısmı derneğimizce karşılanacak. Çeklerimizi okul yöneticilerimize teslim ettik. Bu vesile ile bu toprakları bize vatan yapan milli mücadele kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN