10.EGE İLLERİ TANITIM FUARI BAŞLIYOR

EGEM platformu 10. ege illeri tanıtım fuarı 18-Ekim-22 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür merkezinde gerçekleştirilecek

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

EGEM platformu 10. ege illeri tanıtım fuarı 18-Ekim-22 Ekim  2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür merkezinde gerçekleştirilecek.  4 gün sürecek etkinliklerde Ankara ve çevre illerden gelecek olan vatandaşlar, Egenin eşsiz doğası, turizmi sanatı, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisi, yani her yönüyle Ege Bölgesi’ni tanıyacak.

            Atatürk Kültür Merkezi’nin içerisine kurulacak stantlarda bölgenin, valilikleri, il ve ilçe belediyeleri, kaymakamlıkları, ticaret ve sanayi odaları, borsalar, yöresel el sanatları, üreticileri, basın kuruluşları, kültür ve sanat insanları ve doğa sporları kulüpleri yöre kültürünü sergileyip Egenin güzelliklerini ziyaretçilere doyasıya yaşatacak.

            Bu kapsamda Emet belediyesincede uzun bir süredir fuara hazırlık yapıldı. İlçemizde bulunan  yerli üretciler kadar yeni kurulan Emet kadın girişimciler kooperatifinin ürünleri belediyece kiralanan stantta halka sunulacak. Belediye araçları ile  yerli üreticilerimizin ürettikleri  bal, tarhana benzeri ürünler,kadınlarımızın el emeği işlemeleri, giyim,çini çalışmaları  Ankaraya ulaştırıldı.

            Fuar etkinliği ile Emet belediyesince açılan stantta, hem ilçemizin tanıtımı yapılacak,hemde yerli üreticilerimizin ürünlerini satışı için  Pazar sunulmuş olacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN