3. TOKİ TEHLİKELİ VİRAJ KALKIYOR

Emet ilçemizin Hisarcık istikameti çıkışında 3. toki konutlarına uzanan yoldaki tehlikeli viraj nihayet kaldırılıyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet ilçemizin Hisarcık istikameti çıkışında 3. toki konutlarına uzanan yoldaki tehlikeli viraj nihayet kaldırılıyor.

            Emet belediyesince 2016 Haziran ayında başlayan çalışmalar ile viraj kaldırılmaya çalışılırken, arsa sahipleri şikayetleri ile duran çalışmalar yeniden start aldı. Emet belediyesince imar  düzenlemesi yapılan alanda Karayolları ekiplerince çalışmalar başlandı.

            Yunus Emre ortaokulu’nun da bulunduğu alan, özellikle yağışlı havalarda oldukça tehlike arz ediyordu. Bu alanda  viraj kaldırma çalışmalarındaki resmi engeller bir bir kaldırılırken şimdide viraj kaldırılarak tarih oluyor.

            Ak parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Karayolları bölge müdürü Mehmet Yazıcı Emet ileçsinde düzenlenen toplantıda, imar çalışmalarının tamamlanması ile karayollarınca virajın kaldırılacağı belirtilmişti.Ak parti Emet ilçe teşkilatının karayolları bölge müdürlüğüne yaptığı ziyarette de bölge müdürlüğünce virajın kendilerince kaldırılacağı ifade edilmişti.

            Emet belediye başkanı Mustafa Koca’da karayolları ekiplerince virajın kaldırılmasının ardından belediye tarafından yapılması gereken çalışmalara hemen başlanacağını ifade etti. Başkan Koca;” Geçen yıl bu mevkide çalışmalara başlamış ancak  kanuni mevzuatlar gereği çalışmalara ara vermek zorunda kalmıştık.Belediye meclisimizde imar düzenlemesi yapıldıktan sonra üçüncü etap Toki yolunda Karayollarımızca yol çalışmalarını başlandı.. Yol çalışmalarımız bittikten sonra Belediyemizce yapılması gerekenler yapılacaktır. Aydınlatma çalışmaları için OEDAŞ'ı bilgilendirdik. Mayıs 2017 tarihinde yazılı müracatımızı yaparak aydınlatma talep ettik. Bize gelen cevapta ise programa alındığı ve gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi.  Kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarımız yapılırken  aydınlatmalarda yapılacak. Çalışmalar tamamlanınca 3. toki  mevkimizin şehre entegresi sağlanırken, güvenli,modern ve ışıl ışıl bir semtimiz olacak. Çalışmalarda ki katkılarından dolayı Meclis üyelerimize , Karayollarının değerli çalışanlarına ve Emeği geçenlere teşekkür ederim.”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN