73. DÖNEM DOKTOR ATAMALARI YAPILDI,İŞTE EMET'E GELECEK DOKTORLARIMIZ

73. dönem devlet yükümlülüğü doktor atamaları kuraları bugün gerçekleşirken Emet ilçesine 1 genel cerrah,1 anestezi uzmanı,1 aile hekimi ve 1 pratisyen atandı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

   Kütahya Milletvekilimiz Prof.Dr. Vural Kavuncu'dan müjdeli haber geldi.

73. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kuraları bugün çekilirken Emet devlet hastanesine 1 genel cerrah,1 anestezi uzmanı, 1 aile hekimi ve bir doktor ataması yapılıyor.

Sağlık Bakanlığınca bugün noter huzurunda yapılan kuralar sonucunda Emet devlet hastanesine

Genel CERRAH Üsküdar Berkay ÇARALAN

Anezstezi Uzmanı Bilge ŞENCAN

Aile Hekimi Sinem AYDEMİR

Ve Pratisyen doktor Cumali ÇETİN' atandı.

Atanan doktorların 15 Mart'ta işe başlayacağı belirtilirken, atamalar için başta Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Kütahya Milletvekili Prof. Dr.Vural Kavuncu olmak üzere Kütahya Milletvekillerimize, Ak parti Emet ilçe teşkilatı ve emeği geçenlere halkımız adına teşekkür ediyoruz.

Emet ilçesinde  5 uzman doktor eksik kadrosunun 3'ü doktorlarımızın göreve başlaması halinde 2'ye düşecekken, kalan 2 uzman(Kadın doğum ve çocuk doktoru) içinde  siyasilerimizin çalışmalarını sürdüreceklerine inanıyoruz.Vatandaşlarımızın  yeni atamalar olana kadar il veya Tavşanlıdan haftanın belirli günlerinde Kadın doğum ve Çocuk doktoru görevlendirilmesi taleplerini  de iletiyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN