ALMANCA ÇEKİMLER İLE EMET'İ DÜNYAYA TANITIYORLAR

Almanya da ikamet eden Emetli hemşehrimiz Aynur Sezgin ve Alman eşi Robert Henne'nin 2 çocukları ile birlikte kurdukları you tube video kanalı 240 bin aboneye ulaştı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Almanya da ikamet eden Emetli hemşehrimiz  Aynur Sezgin ve Alman eşi Robert Henne’nin  çocukları ile birlikte kurdukları you tube video kanalı 240 bin aboneye ulaştı.

            2015 yılından itibaren  kurdukları  kanalda yer yer  milyonu bulan izleyici yakalayan aile sosyal medyada da ilgi görüyor.

Ailenin çektiği videolar you tube kanalında izlenme rekorları kırarken, dünya turuna çıkan aile geziye  Türkiyeden başladılar.Çocukları Miley ve Cihan le birlikte gezdikleri yerleri videoya çekerek you tubede paylaşan ailenin yayınladığı videoların toplam izlenme rakamı ise 136 milyonu geçti.Almanca yayın yaptıkları kanalda  yaklaşık 2000 bin video yükleyen aile  Emet ilçesindeydi.

Türk kına geceleri, düğünleri,Türkiyede gezilecek yerler, Emet ilçemizin tanıtım gibi videolar ile geziye başladıklarını belirten Aynur Sezgin;” Hobi olarak başladığımız  kanalımız şimdi tutkuya dönüştü.Eşim ve çocuklarımla hayata dair çektiğimiz videolarımız büyük ilgi görüyor.Buda bizleri memnun ediyor. Kızım Mileyin kurduğu you tube kanalı ise 344 bin aboneye ulaştı. Ufak bir kamera ile başladığımız serüvenimizde bugün Emet ilçemizdeyiz. İlçemizin Tarihini,doğasını, mevcut yerleşim ve yaşamını videolara çekerek  başta Almanya olmak üzere bir çok ülkede izleyenimiz olduğu kanalımıza yükleyerek,ilçemizi tanıtmış olacağız. “dedi.

Ailenin kanalına you tube.com/ famile fun adresinden  ulaşabilirsiniz. İşte Famile fun you tube kanalında yer alan  Emet çekimlerinden Videolar

-Hamamlar-

 

 

 

-Eski Hastane-

 

 

 

 

-Cevizdere Engelsiz Yaşam Parkı-

 

 

 

 

-Salı Pazarı-

 

 

 

-Emet Evi-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN