Başkan Koca Okullar Caddesine El Attı

Emet içesi okullar caddesinde yapılan ve sürücüler kadar vatandaşlardan da bazı aksaklıklar nedeniyle sıkça eleştiri alan caddeye belediye el atıyor.


Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ilçenin girişinden Garaj, Okullar Caddesi ve Hisarcık çıkışına kadar uzanan bölgede yapılacak yol, refüj ve kaldırım düzenleme çalışmalarını sahada bizzat inceleyerek, çalışmanın yapılacağı alanları belirledi. Başkan Koca, vatandaşlardan ve sürücülerden gelen yoğun şikâyetleri dikkate aldıklarını ve bu doğrultuda hareket ettiklerini ifade ederek;

"Daha ferah ve düzenli alanlar oluşturacağız. Öncelikle, deformasyona uğramış asfalt bölgelerinde ve hız kesici asfalt kasis çalışmaları gerçekleştirerek çalışmalara başladık. Şimdi sıra, yol, refüj ve kaldırımlarda. Vatandaşlarımızı ve sürücülerimizi zorlayan, gereksiz alanlardan arındırarak daha ferah ve düzenli yerler oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

DAHA KULLANIŞLI VE ESTETİK HALE GETİRİLECEK
Bu çalışmalarla, Emet ilçesinin girişinden itibaren şehir içi yolların ve kaldırımların daha kullanışlı ve estetik hale getirilmesi amaçlanıyor. Başkan Koca'ya incelemelerinde başkan yardımcısı Ömer Erdoğan ve fen işleri müdürü Ahmet Kısa ile teknik ekipler eşlik etti.


Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, ilçe sakinlerinin günlük hayatlarını kolaylaştıracak ve trafiğin daha akıcı hale gelmesine katkı sağlayacak bir düzenleme hedefleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR