Başkanlardan AK Parti'ye Ziyaret

MHP'den Emet Belediye Başkanı seçilen Mustafa Koca, MHP Emet İlçe başkanı Mustafa Mecit ve MHP'li meclis üyeleri Emet Ak parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.


Emet AK parti ilçe başkanı Ozan Tuncel ve Ak parti ilçe teşkilatı ile bir araya gelen heyetler ilçe yatırımları, belediye çalışmaları gibi konuları değerlendirdiler.

“PARTİ AYRIMI YAPMAKSIZIN HİZMET İÇİN VARIZ”
Görüşmelerin ardından Başkan Mustafa Koca, yaptığı açıklamada, Emet ilçesi için her türlü projeye ve çalışmaya belediye olarak hazır olduklarını ifade etti. Başkan Koca, "Emet ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için siyasi görüş ayrımı yapmaksızın birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Biz belediye olarak her şeye hazırız ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız," dedi.
Emet'in gelişimine katkıda bulunacak her adımın destekleneceğini vurgulayan Başkan Koca, ilçenin refahı için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Ak parti Emet ilçe başkanı Ozan Tuncel ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Hepimiz partilerimiz vasıtası ile memleketimize hizmet için çalışıyoruz. Emet ilçemiz ve Emet halkımız menfaatine her projede işbirliği yapmaya hazırız. Başkanlara ve meclis üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR