Emetli Üreticiler Teşvikler Hakkında Bilgilendirildi

Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi (KKYDP) ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı destekleme (TKDK) destekleri hakkında Emetli üreticiler bilgilendirildi.

TEŞVİKLER VE YAPILMASI GEREKENLER GENİŞ BİR ŞEKİLDE ELE ALINDI
Emet belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Mhp Kütahya 28. Dönem Milletvekili aday adayı, Ziraat mühendisi Ayşe Altay teşvik verilen yatırımlar ve gerekli şartlar üzerine bilgilendirmelerde bulundu. Bilgilendirme toplantısına, muhtarlar, kooperatif ve oda başkanalrı, yatırımcılar katılırken, soru cevap yöntemi ile uygulama teşvikler ve yapılması gerekenler geniş bir şekilde ele alındı.

ALTAY AÇIKLAMADA BULUNDU
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Ziraat Mühendisi Ayşe Altay;” Bugün Emet ilçemizde MHP ilçe başkanımız Mustafa Mecit ve İl genel meclisi üyemiz Mustafa Çil koordinesinde yatırımcılar,muhtarlar oda ve koop başkanlarımız ile bir araya geldik. Devletimizin tarımsal kalkınmaya verdiği destekler hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bizlere bu toplantıyı gerçekleştirmemize verdikleri katkılarından dolayı Emet belediye başkanı Mustafa Koca, ilçe başkanımızı Mustafa Mecit,il genel meclisi üyemiz Mustafa Çil ve Emet Ziraat odası başkanı Ahmet Ünlü'ye teşekkür ediyorum İnşallah Emet ilçemizden de mümkün olduğunca çok bu desteklerden yararlanan yatırımcılarımız olur “dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR