Erbaş, Emet'te Muhtarlarla Buluştu

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Emet'te Muhtarlarla Buluştu

Kütahya Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ahmet Erbaş, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, MHP Emet İlçe Başkanı Mustafa Mecit ve Emet İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Çil'in katılımıyla, Emet Merkez ve köy muhtarları ile sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.


Toplantıda, Milletvekili Ahmet Erbaş, Emet Merkez ve köy muhtarlarının taleplerini ve isteklerini dinledi. Muhtarlar, köylerdeki altyapı sorunları, yol çalışmaları, su ihtiyaçları ve kamu hizmetlerine yönelik isteklerini dile getirdi. Ayrıca mahalle sakinlerinin de çeşitli konulardaki talepleri görüşüldü.

BAŞKAN KOCA'DAN TEŞEKKÜR
Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, yaptığı açıklamada, Milletvekili Ahmet Erbaş'a Emet ve köylerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Koca, muhtarların ve STK'ların dile getirdiği sorunların çözümü konusunda milletvekilinin desteğinin önemine vurgu yaparak, bu tür buluşmaların halkın sorunlarını çözmede büyük katkı sağlayacağını belirtti.
Milletvekili Ahmet Erbaş ise köylerin ve mahallelerin ihtiyaçlarına duyarlı olduklarını ve bu taleplerin Ankara'da takipçisi olacaklarını ifade etti. Erbaş, bölgenin kalkınması için yerel yönetimlerle iş birliğinin süreceğini ve köylerdeki yaşam kalitesini artırmak için gerekli adımların atılacağını dile getirdi.
Toplantıya katılan muhtarlar, milletvekiliyle birebir görüşebilmenin ve taleplerini doğrudan iletebilmenin memnuniyetini yaşadıklarını ifade ettiler.

MHP İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÇİL BİLGİLENDİRME YAPTI
Emet Mhp il genel meclisi üyeis Mustafa Çil köylerde yapılan çalışmalar ve 2025 yılı programları hakkında bilgiler verdi. Çil, belirlenen program ve ödenekler dahilinde köylerin sorunlarının çözümü için gayret gösterdiklerini ifade ederek çalışmalarda verdikleri destekller için Vekil Erbaş, Kütahya Valiliği ve il genel meclis başkanlık ve üyelerine teşekkür etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR