Kaymakam Seyman öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Emet Kaymakamı Furkan Seyman 2024-2025 yılı eğitimi öncesi gerekli güvenlik toplantılarının da gerçekleştiğini belirterek öğrenci ve velilere yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletti.

Kaymakam Furkan Seyman, Emet ilçesine bağlı Yarış Köyü İlkokulunda öğrencilerinin yılın ilk ders zili heyecanına ortak oldu.

2024-2025 eğitim öğretim yılı İlk ders zilinin çalınmasıyla beraber, Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okunarak öğrenciler sınıflarına geçti.
Kaymakam Furkan Seyman, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni yılda başarılar diledi.

Kaymakam Seyman; "Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasının coşkusu içindeyiz. Yeni bir eğitim yılına başlarken öğrencilerimizin heyecanını, anne babaların gururunu ve öğretmenlerimizin mutluluğunu görüyorum. Bu vesile ile 2024-2025 Yeni eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimize, ailelerine ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum. Çağdaş toplum olabilmenin yolu öğretmenlerden geçer. Öğretmen; bilgi verir, davranış kazandırır, öğretir, ışık saçar, eğitir. Yetiştirdiği körpe beyinlere çağdaş bilgi ve bilimin yanı sıra, milli kültürümüzü ve bizi biz yapan değerlerimizi aşılar. Çevreyle iç içe, toplumla bütünleşmiş, değişim ve gelişime açık eğitim yuvaları olarak 2024–2025 Eğitim-Öğretim Yılını hep birlikte başarıyla tamamlayacağımıza şüphemiz yoktur” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR