Market, Kasap ve Fırınlarda denetim!

Emet Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından ilçede bulunan market, kasap ve fırınlarda; fiyat, son kullanma tarihi, gramaj ve hijyen denetimleri sürdürülüyor.

Emet Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, gıda teknikerleri ile birlikte sağlıklı tüketim, haksız fiyat artışının önüne geçmek ve vatandaşların mağdur olmasını engellemek için denetimlerine devam ediyor.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında ilçede bulunan market, fırın ve kasaplarda denetimler periyidik yapılıyor.

FİYATLAR KONTROL EDİLDİ
Amirliği ekipleri tarafından marketlerde temel gıda ürünleri başta olmak üzere sebze, meyve ve temizlik malzemelerinin fiyatları kontrol edildi. Tüm reyonları gezen ekipler, ürünlerin son kullanma tarihlerini tek tek incelendi.

HİJYEN DENETİMİ YAPILDI
Denetim sırasında genel temizlik yönünden de incelemede bulunan zabıta ekipleri ürünlerde gramaj ve raf-kasa fiyat karşılaştırması yaptı.
Yetkililer halkın sağlığı ve tüketici haklarının korunması amacıyla yapılan denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ifade ettiler.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR