Renkli ve Cıvıl Cıvıl Bir Kutlama

Emet'te 2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programı, 3 Eylül İlkokulu'nda düzenlendi.

Programa Emet Kaymakamı Furkan Seyman, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

3 Eylül İlkokulu Müdürü Süleyman Avcı, açılış konuşmasında yeni eğitim-öğretim yılının herkes için hayırlı olmasını dileyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Emet İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen, konuşmasında 2024-2025 eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğunu dile getirdi ve yeni eğitim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olmasını diledi. Ayrıca ilçede 29 okulda 228 öğretmen ve 2632 öğrenci ile eğitime başlandığını, tüm hazırlıkların tamamlandığını ve ders kitaplarının öğrencilere eksiksiz olarak ulaştırıldığını ifade etti. Geçen yılın eğitim-öğretim süreçlerinin oldukça başarılı geçtiğini vurgulayan Şen, son 10 yılın en başarılı eğitim dönemini geride bıraktıklarını ekledi. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 4075 kursiyerin mezun olduğunu belirtti ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Emet Kaymakamı Furkan Seyman, konuşmasında geçen yıl 8 Eylül'de göreve başladığını hatırlatarak, zamanın hızlı geçtiğini ve son 10 yılın en başarılı eğitim döneminin geride bırakıldığını belirtti. Seyman, bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlere, velilere ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ise öğrencileri tebrik ederek, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını temenni etti.
Programda, 3 Eylül İlkokulu 4A sınıfı öğrencisi Reyyan Melek Ertaş, "İlköğretim Haftası" adlı şiiri okudu. Ayrıca 2/A ve 2/B sınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteriler sergilendi. 4/B sınıfı öğrencisi Zeynep Zehra Özdemir ise "Okulum" adlı şiiri okuyarak büyük beğeni topladı. Etkinlikte ayrıca 4/A sınıfı öğrencisi Hüseyin Kaan Keskin, 1/B sınıfı öğrencisi Ela Yılmazer'e hoş geldin çiçeğini takdim etti.
Program, renkli ve coşkulu anlarla sona erdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR