ARİF, MUHTARLAR SPONSORLUĞUNDA ANTALYADA KOŞACAK

Atletizmde ulusal maratonlara katılarak Emet'in adını duyuran atletimiz Arif Öztürk bu defa Antalyada madalya için koşacak.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Atletizmde ulusal maratonlara katılarak Emet’in adını duyuran atletimiz Arif  Öztürk bu defa Antalyada madalya için koşacak.

Antalyada düzenlenecek olan Runatolia maratonuna  katılacak olan Arif Öztürk’e koşu için Emet mahalle muhtarlarımız sponsor oldu.

Kendilerine verdikleir destek için malalle muhtararına teşekkür eden Öztürk;”Antalya'da run koşusuna en iyi şekilde hazırlandım. Emet için koşacağım.Sağolsun  Emet muhtarlarımız yarışmaya katılabilmem için gerekli desteği verdiler. Elimden gelenin en iyisini yapıp, tüm gücümle koşacağım “dedi.

Runatolia'ya bu yıl halk koşusu ile birlikte 11 bin kişi katılacak. Türkiye'nin en büyük life style maratonu olarak bilinen uluslararası Antalya Runatolia Maratonu, çeşitli etkinliklerle beraber 3 gün sürecek bir spor festivaline dönüşecek.

Bu yıl 11'ncisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Runatolia Maratonu, 2 bini yabancı yaklaşık 11 bin kişinin katılımıyla 6 Mart'ta yapılacak. Runatolia maratonu ise 10 km, 21 km ve 42 km olmak üzere 3 farklı mesafede, Terracity Run da 4 km mesafede gerçekleştirilecek

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN