ARTIK KARAR AZİZ MİLLETİMİZİNDİR

Ak parti Emet ilçe başkanı Av. Mehmet Yağcıklı Pazar günü yapılacak olan referandum için çıkacak olan sonucun aziz milletimizin kararı olacağını söyledi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ak parti Emet ilçe başkanı Av. Mehmet Yağcıklı  Pazar günü yapılacak olan referandum için çıkacak olan sonucun aziz milletimizin kararı olacağını söyledi.

Ülkemizin yükselmesi ve daha da güçlenmesi Pazar günü halkı EVET demeye davet eden başkan Yağcıklı şunları söyledi;

“18 maddelik Anayasa değişiklik teklifi, 16 Nisan 2017 Pazar günü sözün asıl sahibi olan milletimize sunulacak. Yapılacak olan bu halk oylaması bir seçim değil adı üstünde bir halk oylamasıdır. Halk Oylamasında EVET tercihi yapan da HAYIR tercihi yapan da bizim hemşehrimiz, bizim milletimizdir. Evet - Hayır siyaseti yaparak bizler halkımızı kutuplaştırmıyoruz ve hayır tercihini kullanan vatandaşlarımıza da vatan haini demiyoruz. Yalnız; FETÖ , PKK, YPG, DEAŞ gibi terör örgütlerinin tercihi hususunu da göz ardı etmemek gerektiği kanaatindeyiz. Sandıklarda yapılacak olan tercih siyasi bir tercih değil, ülkemizin yönetim sisteminin değişikliğine ilişkin yapılacak olan bir tercih olacaktır. Bizler 15 Temmuz darbe girişiminde milletimiz nasıl dimdik ayakta durarak ülkemizin 50 yıl geriye gitmesine engel olduysa, 16 Nisanda da sandıklarda EVET diyerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülkemizin çok daha hızlı gelişmesi, güçlenmesi ve yükselmesi için bir adım atacağına inanıyoruz. 16 Nisanda yapılacak olan referandumda sandıklardan ne çıkarsa çıksın, çıkacak olan sonuç “Aziz Milletimizin Kararı” olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; halk oylamasının sonucunun şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN