BAŞKAN DOĞAN DOKTORLAR İÇİN BİRKEZ DAHA ANKARADA...

AK parti ilçe başkanı Hüseyin DOĞAN 78. dönem zorunlu sağlık atamaları için Ankarada Sağlık bakanıyla görüştü.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

AK parti ilçe başkanı Hüseyin DOĞAN 78. dönem zorunlu sağlık atamaları için Ankarada  Sağlık bakanı Ahmet Demircan ile görüşÇarşamba günü açıklanan 2017-3 açıktan atamalarda 2 diş doktorumuzun ataması yapılmıştı... Pazartesi günü münhal kadrolarda Emetinde yer alması için başkan Doğan ve ekibi yoğun bir mesai harcıyor...
2017-3 açıktan atama sonuçlarının ardından Emet Ak parti İlçe başkanı Hüseyin Doğan vait geçirmeden yeniden  Ankarada soluğu aldı. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile görüşen başkan Doğan yeni taleplerini bizzat bakan iletti.

Konu ile ilgili açıklama yapan başkan Doğan şu ifadelere yer verdi;

“Sağlık bakanımıza dış hekimi atamaları içi teşekkür ettik. Halkımızın selamlarını ilettik. Emet Devlet hastanesi nin doktor açıklarını hatırlattık. Genel cerrah, kadın doğum uzmanı , dahiliye uzmanı ve aile hekimliği kadrolarına doktor talebimizi ilettik. Yeni açılacak olan hastanemizde halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için doktor taleplerimizin değerlendirilmesinin önemli olduğunu söyledik. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. İNŞALLAH yeni hastanemizle birlikte doktor ve diğer personel kadrolarimizi genişleterek ilçe halkımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz. Kader gayrete aşıktır; emetin kaderinin gayreti olmaya devam edeceğiz. Karınca misali su taşımaktan yorulmayacağız.”dedi.

Emet gibi ilçelerde tercih yerine zorunlu hizmet kuralarına kadro açılması dolması adına önem arzediyor.  78. dönem zorunlu hizmet atamaları için münhal kadrolar 25 Aralık 2017’de yayınlanacak.

            Eğer  25 Aralıkta münhal kadrolarda Emet devlet hastanesi için bir cerrah bir kadın doğum uzmanı kadrosu açtırılamazsa, uzun bir süre daha uzman kadro doktorlarımız  açık kalacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN