BAŞKAN DOĞANDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan, kısa bir süre önce yeniden Ak parti İl başkanlığına seçilen Ali Çetinbaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan, kısa bir süre önce yeniden Ak parti İl başkanlığına seçilen Ali Çetinbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı kongrede yeniden başkanlığa seçilen Çetinbaş’ın yönetim kurulunda 2 Emetli hemşehrimizde görev aldı. Bundan önceki yönetimdede görev alan Ömer Öztaş yanı sıra, 2009 yerel seçimlerinde ilçemizde DP’den belediye başkanı adayı olan ve 2014 yerel seçimlerindede Ak partiden belediye başkan adya adayı olan Osman Orhan Cengiz’de Ak partinin yeni il yönetiminde yer aldı.

            Başkan Doğan il teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını beynala şunları söyledi;

“Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın onurlandırdığı 6.olağan kongrede İl başkanlığı görevine tekrar seçilen Ali Çetinbaş Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine bu kutlu davada muvaffakiyetler diler, hayırlı olmasını temenni ederiz.”

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN