BAŞKAN DOĞANGAZİEMET HALKI HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Ankarada partilerinin grup toplantısına katılan ve daha sonra Ak parti Kütahya Milletvekilleri ile bir araya gelerek ilçede yapımı devam eden projelerin takibini gerçekleştiren Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan çalışmalar ile ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Ankarada partilerinin grup toplantısına katılan ve  daha sonra Ak parti Kütahya Milletvekilleri ile bir araya gelerek ilçede yapımı devam eden projelerin takibini gerçekleştiren Ak parti ilçe başkanı Hüseyin Doğan çalışmalar ile ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

 Parti teşkilatları ile birlikte Ankarada  Cumhurbaşkanı ve Ak parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı grup toplantısına katılan heyet daha sonra Milletvekilleri ile bir araya geldi.

  Ak parti  Kütahya Milletvekilleri,Anayasa uyum komisyonu üyesi İshak Gazel,Avrupa birliği uyum komisyonu üyesi Prof.Dr. Vural Kavuncu,Çevre ve İçişleri komisyon üyesi Şükrü Nazlı ,Kit komisyon üyesi Ahmet Tan ile bir araya gelen Emet heyeti ilçede yapımı devam eden  projeler  yanı sıra yeni projeler içinde istişarelerde bulundular.  Ak parti Emet ilçe başkanı Hüseyin Doğan çiçeği burnunda yeni bir yönetim olarak halktan beklentilerinin kendilerine biraz zaman tanımak ve bolbol dua etmek olduğunu ifade ederek yapılan çalışmaları şöyle değerlendirdi;

            “          Bu ziyaretlerimizde ilgi ve alakalarını bizlerden esirgemeyen milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Emet Tavşanlı yolumuzun 26-51 km si  ihale edildi. Çöğürtlenden Hisarcığa uzanan yol sıcak asfalt olacak. İlçemiz emniyet amirliği binamız inşaat yapımı 2018 programında yer aldı.KYK yurdumuzun ihalesi biterken  yer teslimleride gerçekleşti. Emet göleti inşası devam ederken isale hattı ile alakalı çalışmalarımı sürüyor. Yeni ilçe hastanemizde en kısa sürede hizmete açılacak.

Hastanemizin doktor kadrolarını tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Bir dahiliyeci ve bir çocuk doktoru kadromuz 79. dönem atamalarında ilan edildi. Diş doktorlarımız hastanemizde göreve başladılar.Yeni hastanemizin  yeni tıbbi malzemeleriyle tam kadro hizmet vermesi için çalışmalarımız devam edecek.

Her bölgenin olduğu gibi bölgemizin de istihdam problemi vardır bu problemin çözümü  içinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Kamu ve özel sektör olmak üzere en yüksek istihdam oluşturacak projeleri değerlendirmeye ve oluşturmaya gayret edeceğiz. Bahar aylarında    Hisarcik ilçesinde etibor dekapaj sahasında 300 kişiye iş imkanı olacak.

 Ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin en önemli katma değerlerinden olan  etimaden işletmeleri tarafından kamu yatırımlarının önemli kısmını oluşturan  sülfürik asit fabrikasının temeli yaz ayları başında atılacak.Bu tesisimiz tamamlandığında  bölge istihdamına önemli katkıları olacaktır.

Bacasız fabrikalar olarak bilinen üniversiteler de öğrenci tercihini önemli ölçüde etkileyen barınma problemi  ilçemize yapılacak olan 200 kız 200 erkek kredi yurtlar kurumu yurt yatırımı  ile çözülecek.Yurt yapımımız üniversitemize ve ilçemize önemli ölçüde katma değer oluşturacaktır. Yurdumuz 1.5 yıl içinde tamamlanacak ve 2019-2020 güz dönemine yetişecek. Bu önemli yatırımın akabinde meslek yüksek okulumuza yeni bölümler kazandırmaya çalışacağız.

İlçemizi batı  egeye limana bağlayacak  olan Gediz yolumuzu yatırıma aldırma çalışmalarımız yoğun şekilde devam etmektedir.  Ulaşım problemlerimizde önemli ölçüde yol alındı yakın zamanda ulaşım problemi diye bir problemimiz kalmayacak.

Geleceğimizin teminatı gençliğimiz için güzel ve kapsamlı bir  gençlik merkezi kazanımımız olacak  . Kamu alanında olduğu gibi özel sektörde de turizm, tarım hayvancılık ve orman alanında da katma değer üreten ilçe konumuna getirmeye tüm kurumlarımızla ve halkımızla birlikte çalışacağız. Tarım alanlarında sulanabilirliği artırmaya çalışıyoruz orman ve su işleri bakanımızin ve vekillerimizin koordineli bir şekilde çalışmalarıyla ilçemize göletler yapıldı ve yapılmaya devam eden proje aşamasında olan ihale aşamasında olan göletlerimizin yatırımlarını yakinen takip ediyoruz.

Fikir ve öneriye açık, şeffaf bir hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade eden başkan Doğan;”  Göründüğü gibi hizmetlerimiz yapılıyor.Ve  halkımıza en iyi hizmetleri vereceğiz vermeye de devam edeceğiz. Bu noktada Halkımızdan teşkilat olarak tek beklentimiz, çiçeği burnunda yeni bir yönetim olarak bizlere biraz zaman tanıyıp dualarla bize destek olmalarıdır. Gazi Emet Halkı her şeyin en iyisine layıktır. Biz de sizlere layık olmaya çalışıyoruz çalışacağız. Devletimiz ve milletimiz  aziz bir millettir.  Hangi şartta olursa olsun tek gayemiz insanı yaşat ki Devlet  yaşasın prensibi ve düsturu ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Halkımız için milletle beraber milletimiz için çalışacağız.”dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN