BAŞKAN DOĞAN'MÜSLÜMANLARIN İRADELERİ ESİR EDİLEMEZ'

Emet Ak parti ilçe başkanlığı bugün Cuma namazı sonrası bir basın açıklaması yaparak Kudüs'ün başkent olması kararını protesto etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak parti ilçe başkanlığı bugün Cuma namazı sonrası bir basın açıklaması yaparak Kudüs’ün başkent olması kararını protesto etti.

            Emet merkez babukbey camiinde Cuma namazı sonrası basın açıklaması yapan Ak parti Emet ilçe başkanı  Hüseyin Doğan ve yönetim kurulu üyeleri,  Kudüs’ün Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu belirterek,Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacaklarını ifade etiller.

            Başkan Doğan tarafından açıklanan basın açıklaması şöyle;

            “ABD başkanı Donalt Trump’un hukuksuz Kudüs açıklaması,insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleştirmiştir.Sayın Cumhurbaşkanımızın kesin bir şekilde ilan  ettiği üzere Kudüs,tüm müslümanların kırmızı çizgisidir.Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır.Alına kararın Filistin ve İsrail toplumları arasın daki husumeti artırmaktan başka sonucu olmayacaktır.Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede  dönülmelidir.

            İslamın sesini susturmak, kendi kurguları olan terör örgütlerini bahane ederek Müslümanların iradelerini esir etmek isteyenler,tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır.İslamın harem-i izzeti olan Kudüs’ü tacize teşebbüs edenler,Türküyle,Arabıyla,Kürdüyle tüm Müslümanlarda Selahattih Eyyübi ruhunun dirilip,karşılarına dikildiğini göreceklerdir.

Türkiye’nin insanlığın silueti olan Kudüs’ün mahremiyetine yönelik bu saldırı karşısında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğu güçlü tepkinin sonuna kadar arkasındayız. Dünyadaki tüm Müslümanların, İslam işbirliği teşkilatı zirve dönem başkanı olan Türkiye’nin çağrısına kulak vererek Kudüs’e sahip çıkacağına inanıyoruz.Diğer taraftan Amerika birleşik devletlerinin bu kararı,dünyada yaşanan adaletsizliğin yeni tezahürüdür.Bu hadise,Cumhurbaşkanımızın küresel sistemin çarpıklıklarına ve adaletsizliklerine karşı uzun zamandır dile getirdiği “Dünya 5’ten büyüktür” itirazının haklılığını teyit etmiştir.

İslam’ın kalbine saplanmaya çalışan bu hançere, ancak tüm Müslümanların iki elin parmaklarının  kenetlenmesi gibi bütünleşmesiyle engel olabiliriz. Biz Müslümanlar olarak Kudüs davası ve ümmetin birliği için her türlü çabayı göstermeye,her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırız..Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN