BAŞKAN KOCA' AMACIMIZ GÖNÜLLERİ KAZANMAK'

Emet belediyesince sosyal projeler kapsamında ev ziyaretleri devam ediyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet belediyesince  sosyal projeler kapsamında ev ziyaretleri devam ediyor.Belediyenin  “Emet belediyemiz ile yalnız değilsiniz “ projesi kapsamında yaşlı vatandaşlarımız, özel çocuklarımıza ziyaretler yapılıyor.

            Belediye başkanı Mustafa Koca ve proje ekipleri,ev ev dolaşarak hem hayır duası alıyor,hemde ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

            Başkan Koca, belediye olarak sürdürdükleri sosyal projelerin halk tarafından da benimsendiğini belirterek ;” Emet belediyesi olarak daima halkımızın yanlarında olduğumuzu göstermek adına devam ettiğimiz ziyaretlerimizden halkımızın memnuniyetini gözlemliyoruz. Yaşlı vatandaşlarımızın  hayır dualarını alıp,ihtiyaçlarını yerinde öğrenirken,özel çocuklarımız için umut olmaya çalışıyoruz “dedi.

            Belediyenin asli hizmetleri ve geliştirdikleri projelerin takibi yanında halkla bir araya gelmeye mesai gözetmeksizin devam ettiklerini belirten başkan Koca;” İlçemizin komple alt yapısı olan yağmur kanalları, su hatları,kanalizasyon proje çalışmalarında sona geliyoruz.Emet göletimiz Allahın izni ile devam ediyor. Emette her evimizde dağ suyumuz akacak. Apart projelerimiz çizildi, yakında başlayacağız. Bir yandan ilçemizi gelecek 100 yılını inşa edecek projeler geliştirirken,diğer yandan Cumhurbaşkanımızın da talimatları gereği halkımızın gönüllerine dokunmaya devam ediyoruz. Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın hayır dualarını almak bizler için çok önemli.Özel çocuklarımızın mutlulukları için imkanlarımız dahilinde çaba gösteriyoruz. Ve onları mutlu görmek ise bizleri dahada mutlu ediyor”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN