Başkan Koca'dan iki fabrika müjdesi

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet-Hisarcık sanayisinde 2 firma ile anlaşma sağlanarak tapuların verildiğini ve fabrika yapımlarının hemen başlayacağını müjdesini verdi.

PAYLAŞ

Yatırımcı İşkar Makina San. Dış Tic. Ltd. Şti. ile Ağustos ayı başında daha önce görüşmeleri yapılan fabrika için bugün müjdeli haber Başkan Koca'dan geldi.

YATIRIMA BAŞLIYOR
Başkan Koca, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Emet Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi'nde İşkar Makina San. Dış Tic. Ltd. Şti. ile yaptığımız arazi devir işlemleri sonucunda tapularını alarak resmî olarak yatırım yapma imkânı bulan firmayla bugün bir araya geldik. Emet Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi'nde belediye arazilerinden bir alanda yapılacak olan fabrika ile görüşmelerimizi bugün resmileştirdik. İlçemizin sanayi alanında önemli adımlarından olan bu çalışma, ilçenin hem ekonomik hem de istihdam anlamında önünü açacaktır. İlk etapta 25 kişilik bir istihdam sağlanması beklenen firma, en kısa sürede hafriyat çalışmalarına başlayacak ve 2025 yılında inşaat çalışmalarına başlayacaklarını firma yetkililerinden sözlerini aldık" dedi.
“FABRİKALAR ÜRETİME BAŞLARKEN 600’E YAKIN İSTİHDAMLA BAŞLAYACAK”
Başkan Koca 350 kişinin çalışacağı Sima porselen, 150 kişinin çalışacağı Bambu fabrikasının ardından son bir haftada yaptıkları 2 anlaşma ile 75 istihdam daha yaratılacağını belirterek; “İşkar makine sanayi LTD. anlaşmalarımızı bölgemize hayırlı olsun. Onur madeni eşya ile de anlaşmalar imzalanacak” dedi.
BÖLGEYE KATKI SAĞLAYACAK OLMAMIZ BİZİ MUTLU EDİYOR
İşkar Makina San. Dış Tic. Ltd. Şti. Sahibi Murat İşkar ise yaptığı açıklamada "Emet ilçemizde yeni açacağımız fabrika için umutluyuz. Bölgeye katkı sağlayacak olmamız bizi mutlu ediyor" dedi.
İşkar ayrıca, "Çelik tencere, elektrikli ev aletleri, porselen tencere ve tava ile otomasyon işleri alanında üretimler yapıyoruz," diyerek fabrikanın faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN