BAŞKAN KOCA' DUALARIMIZ ŞANLI ORDUMUZ İÇİNDİR'

Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili bir açıklama yayımlayan Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca 'Yüce Allah'ı ordumuzu her daim muzaffer eylesin' dedi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Türk Silahlı Kuvvetlerimizce sınırlarımızın  güvenliği ve ülkemizin bekasını sağlamak  amacıyla Afrin'de başlattığı  Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili bir açıklama yayımlayan Emet  Belediye Başkanı Mustafa Koca "Yüce Allah'ı ordumuzu her daim  muzaffer eylesin" dedi.

 Türkiye Cumhuriyeti'nin kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve güçlü  olduğunu vurgulayan başkan Koca " Biz üzerinde çeşitli oyunlar oynanacak bir üçüncü dünya ülkesi değiliz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile güçlenen ülkemiz mazlum milletlerede umut olmaktadır.Ordumuzun  meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı ile  tek hedefimiz bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden eden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır . Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin geleceği şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların umudu  için Allah'ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Dualarımız şanlı askerlerimiz ve ordumuzun zaferi içindir. Yüce Allah ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN