BAŞKAN KOCABİZ BİRLİKTE EMET, BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ

15 Temmuz Şehitleri anma,demokrsi ve milli birlik günde halka hitap eden Emet belediye başkanı Mustafa Koca 365 gün önce yapılan hain saldırıyı asla unutmadıklarını,ve unutulmasınada asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

15 Temmuz Şehitleri anma,demokrsi ve milli birlik günde halka hitap eden Emet belediye başkanı Mustafa Koca  365 gün önce yapılan hain saldırıyı asla unutmadıklarını,ve unutulmasınada asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

            Ülkemizin  15 Temmuzda yaşadıkalrı sonrası alkışı ve yuhlanmayı hak edenlerin olduğunu belirten başkan Koca şunları söyledi;

            “Öncelikle alkışları hak eden, milletin esaretine izin vermeyen demokrasimize ,özgür irademize sahip çıkan başta Cumhurbaşkanımız,başbakanımız olmak üzere,yine başta sayın Devlet Bahçeli olmak üzere tüm siyasi parti başkanlarımız, ogün tek vücut olup halkımızın yanında yer alan basınımız,şer odaklarına fırsat vermeyen halkın yanında yer alan emniyet ve jandarma güçlerimiz,ilk günden itibaren meydanlara koşan siz halkımız , rahmetle andığımız şehitlerimiz,şükranla andığımız gazilerimiz alkışları hak ediyorsunuz. Emet demokrasi meydanından dualarımızı,alkışlarımızı gönderiyoruz.Bu milletin içinden  çıkan vatan hainlerini,kendilerini 1 dolara satan ,askerimize,halkımıza kurşun sıkanlarda yuhlanmaya hak ediyor. Bu meydanlardan  kendilerini  lanetliyoruz. ”dedi.

            İçimizde hainlerin hiçbir zaman eksik olmadığını belirten başkan Koca;” Osmanlının son dönemlerinde 33 yıl ülkenin birlik bütünlüğünü sağlayan ulu hakanı yıllarca bize kızılsultan diye okutmadılar mı? Abdülhamit hana yapılan darbeyle Osmanlının dağılması başladı.Ama Osmanlının küllerinden yeni bir Türkiye Cumhuriyeti doğdu.Ne zaman ülkemiz kalkınmaya başlasa iç ve dış mihraklar ülkemiz üzerine oyunlar oynadılar. Bu ülkede rahmetli başbakan Menderes ve arkadaşlarını astılar,Rahmetli Özal ve Erbakan hocamıza yapmadıklarını bırakmadılar. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunu şehit ettiler. Bu toprakları dün nasıl ecdadımız,liderlerimiz,halkımız kanlarıyla koruduysa, bugünde yarında bizler korumaya devam edeceğiz.”dedi.

            Ak partinin iktidara gelmesi ile  budefa aynı oyunların Recep Tayyip Erdoğan için oynanmaya çalışıldığını belirten başkan Koca;” Bir dönem gezi olayları başlattılar.8-10 ağaçla bu ülkeyi yakıp yıkmaya, iktidar devirmeye kalktılar. Halbuki bu hükümetin her yıl okullarda dağıttığı kitap,defterlerle her yıl bizim Eğrigöz dağı kadar ağaç kurtarılıyor. Bunların amaçları ağaç değilki,sizlerin seçtiği Erdoğanı devirmek. Hatırlayın.3-5 savcı,hakimle parti kapatıp,liderimize muhtar bile olamayacak diye yolunu kesmeye kalktılar.Ama cenabı Allahın oyunlarını bozması,halkımızında desteği ile başarılı olamadılar.Komşu ülkelerimize bakın,tüm Müslüman alemini karıştırmaya devam ediyorlar. Ama bizlerin ülkesini karıştırmaya ve yıkmaya çalışmalarına kanımızla canımızla engel olacak,korumaya devam edeceğiz.” Dedi.

            15 Temmuz gecesinde  Allahtan korkmayan kendisine hoca lakabı verilmiş şahıs ve yerli işbirlikçileri,dış güçlerin gayrimeşru çocuklarının halka ve bu halkın askerine polisine kurşunlar yağdırdığı belirten başkan Koca;

            “ Halkımızın üzerine gökten uçaklarla bomba,helikopterlerle mermi,yerden tanklarla  ateş açan  bu hainler halkımızın dünyada eşi benzeri görülmemiş direnişi ile karşılaştılar.Göğüslerine iman ve vatan sevgisi dolu olan şehit ve gazilerimiz,halkımız tankların önlerine yüreklerini koydu.Hainler güneydoğu halkımızın huzuru,ülkemizin bütünlüğü için arkadaşlarını şehit veren, gazi veren asker ve polisimizede kurşun yağdırdılar. Bu asil halk lidere itaat vaciptir diyerek Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bayraklarını,çocuklarını kaparak meydanlara koştu. Oyunu bozdu,hainlere fırsat vermedi.Daha bir yıl geçti,ama yaşananlar yıllarca anlatılacak. “dedi.

                        Konuşmasının sonunda Arif Nihat Asya’nın Dua şiirin okuyan belediye başkanı Mustafa Koca

            “Biz tüm köylerimiz ile birlikte Emetliyiz.Biz birlikte Türkiyeyiz.Ekmeğimizi paylaşmasını biliriz.Ama bu ülkenin geleceğine,evlatlarımızın geleceğine,  el uzatanlar olursa meydanları doldurur o elleri kırarız.Ülkemizi  hainlerle asla bölüşmeyiz.Canımız pahasına ülkemizi korumasını biliriz.Bizler Tek vatan,tek devlet,tek millet,tek bayrak için varız.Bu davamızı her zaman korur gerektiğinde şehit ve gazi veririz.Yüce Allaha hamdolsunki bu ülke için destanlar yazan bir halk var. Bizler halkımız için,ülkemiz için hizmete devam ederek hizmet nöbetimizi sürdüreceğiz “dedi.

           

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

BUNLARA DA BAKIN