BAŞKAN YAĞCIKLI YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Emet Ak partide kongre süreci devam ederken mevcut başkan Av.Mehmet Yağcıklı yeniden başkanlığa aday olduğunu açıklayarak resmi başvurusunu yaptı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak partide kongre süreci devam ederken mevcut başkan Av.Mehmet Yağcıklı yeniden başkanlığa aday olduğunu açıklayarak resmi başvurusunu yaptı.

Ak parti Emet ilçe başkanlığı için aday sayısı 18’e yükselirken,başkan Yağcıklı2nın konu ile ilgili basın açıklaması şöyle;

“AK Partimizin 6.Olağan Kongre süreci başlamıştır. Bu süreçte, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde halkımıza, milletimize her zamankinden daha fazla aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. 
AK Parti ailemizin bir bireyi olduktan sonra her zaman ailevi sorumluluğumu layıkıyla yerine getirmeye çalışmanın sevinci içerisindeyim.
25/12/2015 tarihinden bu yana Emet İlçe Başkanı olarak, teşkilattaki birimlerimiz ile birlikte , Genel Merkezimiz, Vekillerimiz, İl Başkanımız, ilçe teşkilatımızın tüm kademeleriyle koordineli ve uyumlu çalışmalar yaparak memleketimize hizmet yolunda hep bir adım daha ileri gittik. 
İlçemizin gelişmesi ve ülkemizin daha da güçlenmesi adına ilk olarak 2023 hedeflerine ulaşabilmek için,Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ümmet için ve tüm mazlumlar için vermiş olduğu bu kutlu sevdaya, Her zaman bir nefer gibi mücadelemizi vermeye devam ettik. Bu çalışmalarımıza 15 Temmuz 2016 da Fetönün hain uşaklarının darbe girişimleri ve dış güçlerin baskı ve düşmanlıkları da engel olamamıştır. Hizmet aşkımızı hiçbir güç dindiremeyecektir. 
Ülkemizin daha da güçlü olması ve çocuklarımız için daha aydınlık bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı Referandumunda, tüm teşkilat birimlerimizle birlikte köy-köy, mahalle-mahalle bilgilendirme toplantıları yaparak Referandumda %73,60 EVET oy oranına ulaştık. 
16 yılda Türkiye'nin gündemi, öncelikleri, sıkıntıları, beklentileri değişmiştir. Değişmeyen yegâne şey tüm bunları karşılayan tek partinin AK Parti olduğu gerçeğidir. AK Parti demokrasinin, değişimin teminatı, reformun adresidir.
Bu güne dek farklı partili diyerek kimseyi dışlamadık. Bütünleştirici olduk. 
İlçemize yapılan yatırımlar, tüm teşkilat birimlerimiz, bölge vekillerimiz il başkanımız, diğer ilçe başkanlarımız ve her bir kurum ile uyumlu çalışmalar sonucunda gerçekleşmiştir.
İlçemizde, Partimizin 6. Olağan Kongresi sürecinde, İlçe Başkan Adaylarının bu kadar çok olmasının sebebi de yerine getirmiş olduğumuz görevlerde ne kadar başarılı olduğumuzun ve bu hizmet yarışında her adayın da hazır olduğunun bir göstergesidir. Her bir aday bizim rakibimiz değil, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet anlayışıyla, hizmet yarışında beraber yürüdüğümüz dava arkadaşlarımızdır.
6. Olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor , garibanın, fakir fukaranın, köyüne yol, su, kanalizasyon yapılmasını ve hizmet bekleyen tüm hemşehrilerimiz için, görev verilmesi neticesinde bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktan gurur duyacağımı belirterek tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
AK Parti Emet İlçe Başkanı 
Av. Mehmet YAĞCIKLI”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN