BELEDİYE AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Emet belediyesinde çalışan işçi ve memur personeli aileleri ile birlikte Emet termal resortta düzenlenen iftarda bir araya geldi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Emet belediyesinde çalışan işçi ve memur personeli aileleri ile birlikte Emet termal resortta düzenlenen iftarda bir araya geldi.

            Emet termal resort Emeti hatu n salonunda düzenlenen iftarda Belediye başkanı Mustafa Koca’nın misfirleri belediye çalışanları ve aileleriydi.

            İftar sonrası bir konuşma yapan Emet belediye başkanı Mustafa Koca Emet belediyesi olarak işçisiyle memuruyla büyük bir aile olduklarını belirterek;”Bu sizlerle 9. ramazan iftarımız. Hepimizin görevleri,statüleri farklı olsa da Emet belediyesi olarak Emet halkımıza hizmet vermek için çalışıyoruz. Mustafa Koca olarak her zaman sizleribir kardeşiniz,abiniz olarak gördüm. İnşallah birlikte çalışıp üreterek halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz “dedi.          

BAŞKANDAN TAŞERONLARA MÜJDE

            Taşeron işçilerine sendikal haklarını veren ilk belediyeler arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden başkan Koca;”Öncelikle fen işleri ve su işlerinde çalışan taşeron kardeşlerimizin sözleşmesi imzalandı. Artık taşeron işçilerimizde kadrolu işçilerimiz gibi yol,yemek parası,çocuk parası,sendika ikramiyesi gibi haklardan yararlanacaklar.Hemen akabinde tüm birimlerdeki taşeron kardeşlerimizin sözleşmeleri imzalanacak. Kütahya geneli belediyeler arasında  taşeron işçilerimizin haklarını veren ilk belediyeler arasında olmaktan mutluluk duyuyoruz.Hepinize hayırlı olsun “dedi.

            Gecede yeni sözlşeme ile zam ve sosyal haklarını alan taşeron işçiler belediye başkanı Mustafa Koca’ya şükranlarını sunarka çiçek takdim ettiler.

            Kısa bir süre önce Emet belediyesinden emekliye ayrılan Mustafa Narşap ve Sami Öziğdeciye başkan Koca tarafından belediye ve Emet’e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek birer plaket takdim edildi.

            Halen Emet belediyesi bünyesinde 26 memur,36 kadrolu işçi,68 taşeron işçi çalışıyor. Ayrıca kurumda işkur toplum yararına hizmet projesi kapsamında 10 işçi istihdam ediliyor.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN