BELEDİYEDEN 1 MAYISTA İŞÇİLERE KÜLTÜR GEZİSİ

Emet belediyesince 1 Mayıs Emek ve dayanışma günü sebebiyle ilçede çini işçiliği yapan bayanlara bir İstanbul kültür gezisi düzenlendi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet belediyesince 1 Mayıs Emek ve dayanışma günü sebebiyle ilçede çini işçiliği yapan bayanlara bir İstanbul kültür gezisi düzenlendi.

Belediyeye ait çini atölyesinde yaptıkları üretimlerle ev ekonomilerine katkı sağlayan çini işçilerimize Emet belediyesince güzel bir 1 Mayıs jesti yapıldı. Belediye tarafından organize edilen İstanbul gezisi ile bayan çini işçilerimiz güzel bir gün geçirdiler.

            İstanbulda Eyüp sultan, Sultanahmet,Kapalıçarşı,Eminönü, Beykoz,çamlıca,Üsküdar turu yanı sıra birde kısa boğaz turu gerçekşeleştren, bayanlarımız   işçi bayramının amacına uygun bir etkinlikte buluştular.

            Cuma akamı başlayan gezi Pazar sabahı sona ererken, gezi sonrası bir açıklama yapan belediye başkanı Mustafa Koca şunları söyledi;”1 Mayıs işçi bayramında ilçemizde çini sanatıyla uğraşarak ev ekonomilerine katkıda bulunan bayanlarımıza yönelik bir kültür gezisi düzenledik. Bayanlarımız İstanbul şehrimizde manevi değerleri yüksek zenginliklerimizi gezerken, birde boğaz turu yaparak stres attılar. Sene boyunca  hem iş atölyelerinde hem evlerinde çalışan bayanlarımıza  düzenlediğimiz bu gezi ile farklı ve unutulmaz bir işçi bayramı günü yaşamalarını temin etmeye çalıştık “dedi.

            Geziye katılan çini işçisi bayanlarımızda geziden odlukça memnun kaldıklarını ifade ederke belediye başkanı Mustafa Koca’ya teşekkürlerini ilettiler. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN