BU CENTİLMENLİK TÜM ÜLKEYE YAYILSIN

Emet belediye başkanı Mustafa Koca Emet kickboks şöleninde yaşanan centilmenliğini tüm ülkeye yayılması temennilerinde bulundu.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet termal resort bahar şenlikleri Kick boks şöleninde konuşan Emet belediye başkanı Mustafa Koca sporun her ranşına evsahipliği yaparka ilçenin tanıtımının gerçekleştiriliğini ifade etti.

Turnuva boyunca sporcuların birbirlerine göstermiş oldukları centilmenliğe hayran kaldığını belirten Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ; “ Gerçekten sporcular kıran kırana mücadele ettiler. Bu kadar sert gibi görünen spor branşında bile sporcular centilmence mücadele ettiler. Bu centilmenliği tüm toplumumuzun ihtiyacı var. Bu sporcularımızın dostluğu, centilmenliği bizlere örnek olsun. Bu dönemde buna daha çok ihtiyacımız var. Söylendiği gibi bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bölgemiz cadı kazanı durumundadır. Bizim bu topraklardan başka yerimiz yok, bizim yerimiz ya bu toprağın altı ya da üstüdür. Tek bayrak ve tek bayrak anlayışı ile bu topraklara sonsuza kadar sahip çıkacağız. Bir atasözü derki  ;” Kötü komşu insanı mal sahibi yapar” işte bu bize cephe alan ülkelerin davranışları sonucu ne oldu? Şimdi kendi füzemizi, kendi tankımızı yapar hale geldik. Ama durmak yok daha çok çalışarak, bütün Müslüman ülkelerin ümidi olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz dünyanın en güçlü 10 ülkesinden birisi olmaktır.”dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN