BU MAYA TUTAR

İlçemiz Emetliler dayanışma ve kalkınma derneğinde yeni yapılaşma çalışmaları sürüyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

            İlçemiz sivil toplum örgütleri arasında saygın bir yeri olan ve toplumumuzun birçok kesiminden destek gören Emetliler dayanışma veklakınma derneğinde yeni yapılaşma çalışmaları sürüyor.

            Kurulduğu 1996 yılından bu yana dernek başkanı İbrahim Hügül önderliğinde önemli hizmetlere imza atan dernek, yeni bir oluşumla olağanüstü kongreye gidiyor. Dernek için Emet ziraat odası yanında bir lokal tutulurken , lokalin donatım çalışmaları sürüyor.

            Sosyal medyaydada büyük bir ilgi ve heyecan yaratan dernek yeni yönetimi için İsmail Elmacı başkanlığında,Faruk Durmaz,Barbaros Karaosmanoğlu, Halil Er,Ahmet Teslim

 Ahmet Peynirci,Ramazan Sezer’in adı yönetim kurulu için geçiyor. 12 komisyonu bulunan dernekte her komisyonun aktif hale getirileceği ve  doğal yönetim kurulu üyesi parti başkanları, stk komisyonları, ve akiller komisyonu ile 50 den fazla hemşehrimizin dernek bünyesinde aktif görev almasının temin edileceği belirtiliyor.

            Emetliler dayanışma ve kalkınma derneğinin bu ay içerisinde kongresini yaparak yeni yönetimin göreve başlaması bekleniyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN