BU YARIŞMANIN KAYBEDENİ YOK!

PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Derneği’nin 4.sünü düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması tüm Türkiye’de olduğu gibi Emet ilçesinde de başarılı bir organizasyon çerçevesinde gerçekleştirildi. 
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) organize ettiği ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sınav için yüzbinlerce öğrenci Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Uzmanı Mustafa Soykök’ün ‘İnsanlığın Saadeti İçin Hz. Muhammed(sas)’ kitabını okudu. Sınav cumartesi günü 300 lise ve ortaokul öğrencisinin katılımıyla Gazi Emet Anadolu Lisesi ve Ashaboğlu Ortaokulunda yapıldı. ‘Kaybedeni olmayan yarışma’ sloganı ile herkesin ilgisini çeken sınav esnasında veliler de en az öğrenciler kadar heyecanlıydı. Sınav bitiminde öğrencilere pilav-ayran ikramı yapıldı.
Emet Anadolu Gençlik Derneği Emet Temsilcisi Sadettin Karataş: Sınav sonuçlarının Emet Belediye Düğün Salonunda yapılacak olan 31 Aralık Mekke’nin Fethi programında açıklanacağını ve herkesin programa davetli olduğunu ifade etti. Dereceye giren öğrenciler için umre ve altın ödülleri verilecek

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN