CHP EMET VE TAVŞANLIDN YOL TRAFİĞE KAPATILSIN TALEBİ

Emet Chp ilçe başkanlığı ve Tavşanlı Chp ilçe başkanlığı asit dökülen yolda temizlik tamamlanasıya kadar yolun trafiğe kapatılması için yetkilileri uyardılar.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Dün Akşam saatlerinde Tavşanlı Emet Kara yolunda Eti bor emet işletme müdürlüğüne Asit nakli yapan Tır'dan sızan Asitin Yaklaşık 20 km lik alana dökülmesinin  ardından Karayolunda Meydana Gelen 2 Trafik kazası ve köylülerin isyanı üzerine Tavşanlı Chp İlçe Başkanı Fisun Yıldız ve Emet İlçe Başkanı Fevzi Şen  bir açıklama yaptılr.Başkanlar Emet Tavşanlı Yolunun Temizliğinin Yapılıp Gerekli Kireçlerin Dökülerek Hem İnsan Sağlığı Hemde Araç Rahatlığı sağlanana kadar trafiğe Kapatılması için Tüm Yetkilileri Göreve Çağırdı.

Başkanlar “İlla Bu Yolda ölümlü Kazamı olmasını bekliyoruz. Yolun yaklaşık 10 km si asit kaplı can güvenliği açısından tehlike saçmakta. Bir an önce gerekli tedbirler alınmalı kontrollu geçişler bunun için alınan bir önlem olmamalı ve artık bu yolda tankerlerle asit taşıma işinin bir an önce gerekli güvenliklerin alınması için çalışmalar yapılmalıdır” belirtiler. CHP teşkilatları Günlüce Halkının haklı davasında yanlarında olduklarını belirtiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN