CHP EMET'GELECEĞİMİZE YAZIK ETMEYELİM'

Emet CHP ilçe başkanı Deniz Altınsoy tülkedeki hoşgörü ve farklılıkların ülkeyi ileri götürmesi için referandumda hayır dediklerini ifade etti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet CHP ilçe başkanı Deniz Altınsoy toplumda farklı partilere gönül veren vatandaşlarada saygı duyduklarını ifade ederek, ülkedeki hoşgörü ve farklılıkların ülkeyi ileri götürmesi için  referandumda hayır dediklerini ifade etti.

Hoşgörü ortamında referandumun tartışılması gerektiğini belirten Başkan Altınsoy yaptığı açıklamada şunları söyledi,
“Sevgili Canlar ve Değerli Dostlar… İnsanlar, saygı ve hoşgörü ortamında referandumu tartışmalı. Anayasa değişikliği evet çıkarsa bir daha referandum olma imkanı yok. Tek başına bir kişi ne derse o olacak. -Ülkenin bütçesini yapacak. -Yasama yürütme tek kişinin kontrolünde olacak. -Milletin hiçbir gücü kalmayacak. -Bir bakmışsınız çıkaracağı kanunla seçim meçim yok diyecek. -Ölünceye kadar ülke nin sahibi olacak.

Bunu mevcut ülke yöneticileri için yazmıyorum. On sene sonra, yirmi sene sonra bir başkan gelir ülkeyi böler parçalar. Böyle bir anayasa değişikliğini kabul etmek mantık ve akıl ile ölçülemez. Herkes istediği siyasi partiyi destekler hiç bir sorun yok. Bu değişiklik yıllar sonra siyasi partileride ortadan kaldırabilir. Bir ruh hastası başkan olursa aklımıza gelen her türlü olumsuzluğu yapabilir. Ben AKP 'ye oy veren, MHP 'ye oy veren, CHP 'ye oy veren Diğer Partilere oy veren seçmenlere saygı duyuyorum. Ne güzel herkes fikir üretiyor, proje üretiyor, vaatte bulunuyor. Yarın tek adam olursa insan oğlu bu her şeyi ele geçirmek ister.

Geleceğimize yazık etmeyelim. -Lütfen tekrar gözden geçirelim. -Ülkemiz için #HAYIR lı bir iş yapalım. -Etrafımıza da uygun bir üs

lupla anlatalım. Bu iş memleket işi, bu iş vatan işidir. İnanıyorum ki sandıktan #HAYIR çıkacak ve hepimiz için, ülke için, çocuklarımız için, hayırlı olacak. Saygı ve Sevgi ile...”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN