DAYANIŞMA DERNEĞİNDE BAŞKAN ELMACI

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneğinin olağanüstü genel kurulu yapılırken başkanlığa İsmail Elmacı getirildi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emetliler dayanışma ve Kalkınma derneğinin olağanüstü genel kurulu yapılırken başkanlığa İsmail Elmacı getirildi.

                        Emet ilçesinde 1996 yılında kurulan  ve yaptığı faaliyetlerle kamuoyununu takdirini kazanan dernek Emet severlerce tekrar aktif hale getiriliyor. Yaşadığı memlekete karşı sorumluluk hisseden eski yeni siyasi, bürokrat, sivil toplum örgütçü,esnaf, işçi bir araya gelerek yeniden Emet için birlik dedi.

                        Yapılan kongre sonrası yeni yönetim kurulu oluşturulurken başkanlığa İsmail Elmacı getirildi. Kongre sonrası ilk toplantısını yapan yönetimde Barbaros Karaosmanoğlu  başkan yardımcılığı, Halil Er genel sekreterlik,Ahmet Peynirci muhasiplik, Ahmet Teslim veznedarlık, Ramazan Sezer ve Faruk Durmaz yönetim kurulu üyeliği görevlerine getirildi.

                        Amaçlarının ilçede birlik ve beraberliği sağlayarak oluşan sinerjiyi ilçenin gelişim ve kalkınmasına kanalize etmek olduğunu  ifade eden başkan Elmacı şunları söyledi; “Emetliler dayanışma derneğinin kurulmasında ve bugünlere getirilmesinde emek ve katkılarından dolayı başta İbrahim Hügül olmak üzere,tüm kurucu üyelerine ve görev alan yönetim kurulu,komisyon üyesi ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte, aynı zamanda yönetim kurulu doğal  üyesi olan tüm parti başkanlarımız,oda başkanlarımız ile  sıkça bir araya gelerek  mevcut sorunlarımızın giderilmesi için ortak hareket edilmesinin sağlanması, yeni projeler üretilmesi, ve her alanda ilçemizin gelişimi için çalışacağız. Allah utandırmasın. Bana destek veren herkese teşekkür ederken Memleket için projesi olan, aktif görev almak isteyen her hemşehrimizi derneğimize bekliyoruz “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN