DUALARIMIZ SİNEM HOCA İÇİN

Dün meydana gelen kazada ağır yaralanan Emetli öğretmen Sinem Kıyak'ın tedavisi sürüyor.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

     Tavşanlı Kütahya yolunda meydana gelen ve 10 dan fazla aracın zincirleme kaza yaptığı kazada ağır yaralan Emet Gülten Dayıoğlu Anaokulu öğretmeni Sinem Kıyakın tedavisine devam ediliyor.

    Aşıtrı buzlanma sonucu meydana gelen ve 2 kişinin öldüğü ağır ve hafif olmak üzere 18 kişinin yaralandığı kazada ağır yaralalan Anaokulu öğretmeni Sinem Kıyak'ın (25)yoğun bakımd atedavisi sürüyor.DPÜ  Kütahya  Evliya çelebi Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sinem öğretmenin durumunun kritik olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin halen sürdüğü kaydedildi.

  Dün Gece Tavşanlı ve Kütahyada can pazarı yaşanıyordu. 10 dan fazla aracın birbirine girdiği kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken yaralılar Kütahya Evliya Çelebi hastanesine kaldırıldı. Ayakta tdavi görenler kadar durumu ağır olan 3 te vatandaşımız bulunuyordu.Bunlardan birisi olan Emet Gülten Dayıoğlu Anaokulu öğretmeni Sinem Kıyak'ın tedavisi sürerken sevenleri, öğretmen arkadaşları,öğrencileri ve Emet halkı hocamızdan gelecek sevindirici haberi bekliyor.Evli olan Sinem hocamızın iyileşmesi için Emet dua ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN