EMET AK PARTİDEN YOL ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP

Emet Ak parti ilçe yönetim kurulu ilçenin yol ile ilgili projelerini yakın takibe aldı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Emet Ak parti ilçe yönetim kurulu ilçenin yol ile ilgili projelerini yakın takibe aldı. Emet ak parti ilçe teşkilatı bir yandan 21 Ekimde yapılacak olan kongreye hazırlanırken,diğer yandan  yıl sonu gelmeden devam eden projelerin aksamadan ihalelerinin yapılarak 2018 yatırımlarında yerini alması için çalışmalarını sürdürüyor.

Emet AK parti ilçe teşkilatı  yapımları devam eden Emet Çavdarhisar yolu,Emet Tavşanlı yolu ve ilçe çevre yolu bağlantıları ile ilgili son durumu öğrenmek üzere Karayolları bölge müdürü Mehmet Yazıcıoğlu’nu  makamında ziyaret etti.Yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Doğan,Mehmet Uzun,İbrahim Atila ve Murat Uyanık Bursada bölge müdür ile görüşerek çalışmaları hakında bilgi aldı.

            Emet-tavşanlı yolunun 26-51 km arası yol yapım çalışmalarının hızlanması ve 2018 yatırımlarında  yerini alması için gerekli yazışmaların yapıldığı, kış ayları gelirken yol çalışmaları sebebiyle bozulan Çavdarhisar yolunda kaplama çalışmalarının başladığı öğrenilirken, Emet çevre yolu konusunda da karayollarının kendi ekip ve ekipmanları ile  gerekli çalışmalara en kısa zamanda başlayacağı bilgisi edinildi.

            Ak parti yönetim kurulunca ziyaretlerin sıklaştırılarak işlerin yakın takibe alınacağı,Emet Tavşanlı yolu ek ihaleleri içinse önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidilerek genel müdürlük ve bakanlık düzeyinde takiplerin yapılacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN