EMET'E 2 UZMAN DOKTOR DAHA

Sağlık bakanlığı 79. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kura ilanını yayınlarken Emet devlet hastanesine 1 iç hastalıkları uzmanı ve eş durumundan bir çocuk doktoru kadrosu açtı.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Sağlık bakanlığı 79. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kura ilanını  yayınlarken Emet devlet hastanesine 1 iç hastalıkları uzmanı ve eş durumundan bir çocuk doktoru kadrosu açtı.

            Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu  79. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurasına Emet ilçesine 1 iç hastalıkları uzmanı ve eş durumundan da bir çocuk doktoru kadrosunun açıklandığını ifade etti.

            Emet devlet hastanesinde kısa bir süre önce göreve başlayan Ahmet İlbay’dan sonra bir uzman doktorumuz daha geliyor. İlçede görev yapan Çocuk doktoru Ö.B’nin sosyal medya paylaşımlrı nedeni ile tutuklanması ile boşalan çocuk doktoru kadromuzda eş durumu tayini ile devlet hizmet yükümlülüğü kurasına dahil edildi. Doktor İlbay’ın çocuk doktoru olan eşi için kadro açılınca bu kadromuzda eş durumundan dolmşu olacak.

            Hastaneye atanan diş hekimlerimiz Seyfullah Çubuk ve Filiz Gürgan’ın muayeneye başladığı hastanemizde  genel cerrah açığı  geçici hizmetle doldurulurken, ülke genelinde devam eden Kadın doğum uzmanı sıkıntısı nedeniyle bu kadroda boş bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN