EMET EVİ HİZMETE GİRDİ

Uzun yıllar turizm sektöründe hizmet veren hemşehrimiz Mustafa Uçak'ın ilçemize kazandırdığı Emet evi restorant hizmete girdi.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

Uzun yıllar turizm sektöründe hizmet veren hemşehrimiz Mustafa Uçak'ın ilçemize kazandırdığı Emet evi restoran hizmete girdi.

            Kaynarca mahallesinde bulunan ahşap evde yapılan restorasyon ile dünü ve bugünü yaşatan turizmimize katkı sağlayacak mekan hizmete açıldı.

            2 Katlı ahşap binada yöresel Emet yemekleri yanı sıra  restoran hizmeti verecek olan işletmenin konukları ilçemiz stk’ları ve basın mensuplarıydı.

            Emet Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal,Esnaf kefalet koop. Başkanı A.Kadir Ekmekçioğlu, Şoförler odası başkanı Ahmet Kaymak, basın mensupları ve iş adamları mekanı ziyaret ettiler.

            Alt katının tamamen nostaljik dizayn edildiği Emet evinde, eski Emet evlerinde kullanılan alet edavatlar,nostaljik eserler, emet yöresel ürünlerinin paket satışları vb bulunuyor.

            2. kat modernize edilirken odalarda ailenizle yemek yiyebileceğiniz nezih bir ortam yaratılmış. 2. Katta bulunan terasta ise isterseniz yer sofrasında yöresel yemekler yiyebilirsiniz. 2. Katın dubarlarınıda yöremiz ressamlarının tabloları süslüyor. Ayrıa Emet ilçesinde gezilebilinecek yerlerin tanıtım resimleri duvarlarda yerini almış.

            Emet esanf odası başkanı Abdullah Ünal ilçede önemli bir eksiği hissedilen bu tür mekanların ilkini yaparak öncülük eden işletmeci Uçak’ı tebrik ederken;” Bu mükemmel ortamda her şeyi unutarak çocukluğumuza gittik. Adeta yeniden formatlandık. Emet gibi geçmişini unutmadan geleceği yaşayan ilçelerde bu mekanın önemli bir açığı kapatacağına inanıyorum. İşletmemizin varlığını sürdürebilmesi için esnaf odası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız “dedi.

            İşletme sahibi Mustafa Uçak’ta;” Terma ve doğa turiminin saklı cenneti ilçemizde böyle bir mekanın eksikliğini hissettik. Hem hayallerimizi gerçekleştirmek hemde memleketimize hizmet için bu yola çıktık. Bu işletmede hizmet veren garsonlarımız yöresel kıyafetlerimizle hizmet veriyorlar. Ayrıc aişletmemize gelen misafirlerimiz isterlerse  yöresel kıyafetleri giyerek Emet hatırası panomuzun  önünde resim çektirebiliyorlar. Mekanımızı dahada geliştirirken  zengin menülerimiz ve nişan,kına,mevlüt bayanların gezek programları için rezervasyonlara hizmet vereceğiz. Ramazan ayında da ramazana yına özel menülerimizle halkımızın hizmetinde olacağız “dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN