Emet- Hisarcık Sanayisine İşçi Alımları Başlıyor

Emet-Hisarcık orta ölçekli sanayi işletmesinde ilk yatırımcı firma üretim aşamasına gelirken, işçi alımı için geri sayımda başladı.

PAYLAŞ

225’i bayan olmak üzere ilk etapta 350 kişi ile üretime başlayacak Sima porselen için firma sahibi ile bir araya gelen Emet belediye başkanı Mustafa Koca ve Hisarcık belediye başkanı Mustafa Demirtaş çalışmalar, işçi alım süreci, yeni yatırımlar vb. konularda görüşmelerde bulundular.

BELEDİYEDEN DUYURULACAK
Sima porselen sahibi Mustafa Öz ile bir araya gelen başkanlar kısa bir süre sonra işçi alımları için sürecin başlayacağını ifade ederken, işçi alım duyurularının Emet belediyesi ve Hisarcık belediyesinden ilan edilerek belediyelerde kayıtları alınacağı ifade edildi.

İSTİHDAM BİNE ÇIKACAK
Porselen üretimi yapacak olan firma 23 bin metrekare kapalı alanda ilk etapta 350 kişiye istihdam sağlayacak. Fabrikanın hedefleri arasında üretimi kademe kademe artırmak yanında, hesaplanan istihdam sayısı ise 1000 olarak belirleniyor.Firma yeni yatırımlar için sanayi alanında yeni arsalar almış ve tapuları Emet belediye başkanı Mustafa Koca tarafından teslim edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN