EMET'TE 23 NİSANIN EN ANLAMLI KOLTUK DEVRİ

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kapsamında Kütahya'nın Emet ilçesinde idareciler koltuklarını çocuklara devretti.

PAYLAŞ
Gazi Emet Gazetesi -

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı  kapsamında Kütahya’nın Emet ilçesinde idareciler koltuklarını çocuklara devretti.

            Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan’ın koltuğunu Emet GaziKemal İlkokulu öğrencisi Havva Hilal Erdoğan,Emet belediye başkanı Mustafa Koca’nın koltuğunu ise 3 Eylül ilkokulundan Sueda Ergün devraldı.

            En anlamlı koltuk devri ise Emet ilçe milli eğitim müdürlüğünde yaşandı. Daha önce Emet belediyesinde çalışırken İlçe milli eğitim müdürlüğüne geçen ve Emet çok programlı lisesinde geçirdiği talihsiz kaza ile hayatını kaybeden Ali Bakır’ın oğul Sefa Bakır İlçe Milli Eğitim müdürü oldu.

            31Ekim 2016’da Okul temizliği için yangın merdivenini kullanarak  4. kata çıkan Ali Bakır(41) dengesini kaybederek zemine düşmüş ve hayatını kaybetmişti.

            Merhum Bakır’ın Gazi Emet Ortaokulunda okuyan oğlu Sefa Bakır 23 Nisan etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim müdürlüğü koltuğuna oturdu.

            İlçe milli eğitim müdürü olarak okul bahçelerine kapalı spor salonu yapılmasını talep eden Bakır’ ve aynı okuldan Melek İlayda Kaytanlı, Ada Keti müdür Mustafa Cöre ile hatıra resmi çektirdi.

            İlçe Milli eğitim müdürü Mustafa Cöre yakın bir zamanda kaybettikleri mesai arkadaşlarının çocuklarının 23 Nisanda temsili olarak görev ın kendielrini duygulandırdığını ifad ederek çocuklara hediyeler verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN